cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

So Problem with Samsung Gallery App

(Topic created on: 03-28-2022 06:46 PM)
327 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Tabletler

Herkese Selam Samsung Members forum üyeleri.

Evet, 26/03/2022 (26 mart cumartesi) günü tabletimi bazı sorunlardan dolayı sıfırlamak istedim. Ve sıfırlamadan önce fotoğraflarımın bazılarını SD karta attım. Fakat şöyle bir sorun gözlemlenmiş bulunmaktayım, fotoğraflarımın yarısı bozuk olarak geldi galerime. Ve üstelik dün çektiğim fotoğraflar galerimden kaybolmuş. Çekilen fotoğrafların galerimden silinmesi konusundan önce şunu söylemek isterim. Sd karta taşıdığım fotoğraflar tabletime sd kartı taktıktan sonra geri geliyor, fakat yarısı bozuk bir şekilde geliyor. Altta da paylaşacağım zaten birkaç tane ss aldım.. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Bu sorundan Bi hayli rahatsızım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 

Cihaz:
SM-T290 

Gördüğünüz üzere buradaki fotoğraflar normal olarak gözüküyor.
image

Fakat buradaki fotoğraflara bakacak olursak fotoğraflarda bozukluk var.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Muhtemelen sd kartın bozuldu başka bir cihazda deneyip görebilirsin aynı sorun ondada varsa sd kartında problem vardır

View solution in context

Solution
Fatal-IV
Active Level 7
Tabletler
Merhaba, hafıza kartınızı başka bir cihaza takarak tekrar deneyin.
Başka bir cihazda, bu sorun oluşuyorsa hafıza kartınız sorunlu olabilir.

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Merhaba.
Ben safsu

Hafıza kartınıza taşımış olduğunuz resim veya videolar taşıma veya kopyalama esnasında sorun oluşmuş olabilir Ve bu yüzden taşınan resim veya videolarda sorun oluşturmuş olabilir cihazınızda olan diğer ayrı sorun için ise kontrol edilebilmesi için hata raporu göndermeniz gerekir.
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Sd kartı tekrar çıkartıp taktınınmi bazen tam oturmamış olabiliyor tozda yapabilir
Tabletler
Deniyorum, bekleteceğim.
Tabletler
Maalesef, sorun düzelmedi.
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Sd kartında heralde bir sıkıntı var mümkün oluyorsa o sd kartı başka bir tablet telefonda deneyebilirsin ortada herhangi bir sıkıntı cikaracakmi kontrol edebilirsin
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Sd kartında şifreleme varmıydi şifreli sd kart daki resimlerine görme şansın yok
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Tableti sifirlamadan önce muhtemelen sd kartına şifre koydun tabletinde sifirlaninca artık o sd kartı tam olarak göremiyor şifreli olarak görüyor ve cozemiyor Screenshot_20220328-193953_Settings_23759_1648485871.jpg
Tabletler
Sd karta şifre koymayı bilmediğim için sd kartı da şifrelemedim
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Anladım biraz daha düşüneyim eskiden bu tür konulara çok hakimdim unutmuşum biraz 😊