cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab A7 2020 "Sd karta yazılamıyor" hatası

(Topic created on: 03-28-2022 05:37 PM)
298 Views
MUHTİŞİMHAMZA
Active Level 3
Options
Tabletler

Tablette bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba MUHTİŞİMHAMZA,

Tekrarlanan SD kart hatası, cihazın yavaş yanıt vermesine ve kullanıcı veri kaybına neden olabilir. Bu nedenle Samsung, önceden SD kart hatasıyla ilgili yeni bildirim konseptine başvurdu.
Bildirim sürekli olarak tekrarlanıyor ise, verilerinizi yedekledikten sonra SD kartı biçimlendirmenizi ya da farklı bir SD kart ile değiştirmenizi öneriyoruz.

SD Kart Biçimlendirmek için;

Ayarlar > Cihaz Bakımı > Depolama > Üç Nokta > Depolama Ayarları > SD Kart > Biçimlendir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ben safsu merhaba.
Belirttiğiniz durum ile ilgili olarak hafıza kartınızın bozulduğunu cihazınız bildirim olarak bunu size söylemektedir.
Tabletler
Merhaba,
• SD kartı çıkartıp tekrar deneyin.
• SD kartı bicimlendirin. (Ayarlar > pil ve cihaz bakimi > depolama > sağ üstte üç nokta > gelişmiş > sd kart > bicimlendir )
• Hata raporu gönderin. (Samsung members > yardım alın > hata raporlari)
• Uygulama üzerinden sd kart testi yapın. (Samsung members > yardım alın > testleri goruntule > sd kart)
Tabletler
Çıkartıp tekrar yap
Bendede böyle oluyo çıkarıyom takıyom oluyo
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba MUHTİŞİMHAMZA,

Tekrarlanan SD kart hatası, cihazın yavaş yanıt vermesine ve kullanıcı veri kaybına neden olabilir. Bu nedenle Samsung, önceden SD kart hatasıyla ilgili yeni bildirim konseptine başvurdu.
Bildirim sürekli olarak tekrarlanıyor ise, verilerinizi yedekledikten sonra SD kartı biçimlendirmenizi ya da farklı bir SD kart ile değiştirmenizi öneriyoruz.

SD Kart Biçimlendirmek için;

Ayarlar > Cihaz Bakımı > Depolama > Üç Nokta > Depolama Ayarları > SD Kart > Biçimlendir.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes