Resolved! Solved

Original topic:

Sizce hangisi

(Topic created on: 08-16-2025 10:19 PM)
257 Views
muhammeda36
Active Level 4
Options
Tabletler

Sizce Samsung S9 fe 8 256 mı ipad a16 128 gb mı yoksa huawei 11.5" 8 256 mı

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ERN0
Active Level 7
Tabletler
Huawei 11.5 8 256 var kardeşim kullanıyor gayet menmun hiç bi sorun yaşamadık içinden klavyeside çıkıyor mause ve kalemide aldık gayet iyi google araçlarını gbox diye bi uygulaması var oradan hal ediyor google servisleri konusunda hiç sorun yaşamadı

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Tabletler
Solution
BURSAŞK
Expert Level 5
Tabletler
Biraz daha ekleyip S10 Fe satın alabilirsiniz

View solution in context

Solution
leclaiser_
Active Level 3
Tabletler
ipad al derim. 4 gündür s9 kullanıyorum rezalet ötesinde, gerçekten hayal kırıklığı. geri vermeyi düşünüyorum o derece rezalet bir şey.

View solution in context

Solution
leclaiser_
Active Level 3
Tabletler
ben de ders için almıştım bu tableti. benim bildiğim a16 öğrenci tableti diye geçiyor. arkadaşlarım da kullanıyor ve memnunlar. oyun için bir bilgim yok ama çok yüksek bir deneyim beklememek lazım. ayrıca bahsettiğin s9 fe işlemcisi sıkıntılı, ısınma problemi var. ben onu alacaktım ama araştırınca soğudum. uç olarak sıkıntılı, kalem bozulsa stok yok doğru dürüst. birkaç sene önce olsaydı al derdim ama eskisi gibi değil. boşuna paranı harcama, ipad al derim. ipad 10. nesil bile alabilirsin, gerçekten uzun ömürlüler.

View solution in context

Solution
Enes_S24
Expert Level 5
Tabletler
Tablet konusunda ipadler rakipsiz bence

View solution in context

12 Comments
Solution
ERN0
Active Level 7
Tabletler
Huawei 11.5 8 256 var kardeşim kullanıyor gayet menmun hiç bi sorun yaşamadık içinden klavyeside çıkıyor mause ve kalemide aldık gayet iyi google araçlarını gbox diye bi uygulaması var oradan hal ediyor google servisleri konusunda hiç sorun yaşamadı
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Tabletler
S9 Fe
Solution
BURSAŞK
Expert Level 5
Tabletler
Biraz daha ekleyip S10 Fe satın alabilirsiniz
Solution
leclaiser_
Active Level 3
Tabletler
ipad al derim. 4 gündür s9 kullanıyorum rezalet ötesinde, gerçekten hayal kırıklığı. geri vermeyi düşünüyorum o derece rezalet bir şey.
muhammeda36
Active Level 4
Tabletler
Ne sıkıntısı yaşattıki
0 Likes
leclaiser_
Active Level 3
Tabletler
çok ciddi ısınıyor. ayrıca 12gb ram olmasına rağmen kasıyor. sırf akıcı deneyim olsun diye fe yerine üstüne 9k katıp s9 aldım ama bin pişmanım. kalem ucu da 4 ay sonra eriyormuş, değiştirmek gerekiyordu. ipad alsan bunlarla uğraşmazsın. kalem sağlam, tablet sağlam. arkadaşlarım hep uzun süre kullandı mesela. üstüne belki düzelir diye one iu7 güncelledim iyice mahvetti tableti. biraz aklın varsa alma samsung, emin ol ipad daha iyi.
muhammeda36
Active Level 4
Tabletler
Ablam ders için alacak not kitap pdfsi vs bende arada oyun oynarım a16 bunun için yeterli mi
Solution
leclaiser_
Active Level 3
Tabletler
ben de ders için almıştım bu tableti. benim bildiğim a16 öğrenci tableti diye geçiyor. arkadaşlarım da kullanıyor ve memnunlar. oyun için bir bilgim yok ama çok yüksek bir deneyim beklememek lazım. ayrıca bahsettiğin s9 fe işlemcisi sıkıntılı, ısınma problemi var. ben onu alacaktım ama araştırınca soğudum. uç olarak sıkıntılı, kalem bozulsa stok yok doğru dürüst. birkaç sene önce olsaydı al derdim ama eskisi gibi değil. boşuna paranı harcama, ipad al derim. ipad 10. nesil bile alabilirsin, gerçekten uzun ömürlüler.
muhammeda36
Active Level 4
Tabletler
Teşekkür ederim ablam huawei diyor ama ben ipadi tercih ederim