Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, Öncelikle "Samsung dat com" background tarafında çalışan arkadaşlara teşekkür ederim bu... View Post
Sizce almış olduğu puan iyi mi View Post
Samsung galaxy tab a 8 (2019model) View Post
Abi telime KPDH tema indirmiştim tablete indiremiyorum yaaa hemen tabletlere galaxy themes gelsin one ui 8 ileee #TableteGalaxyThemesGelsin... View Post
S9 ultra ve S10 fe+ a one ui 8 ne zaman gelcek View Post
Merhaba Arkadaşlar Belki Bu Sorunu Aranızdan Şuanda Yaşayanlar Var Nedense One UI 7.0 Güncellemesinden Sonra Bir Şarj Sorunu Var Şarj Yerinde Hızlı... View Post
Arkadaşlar tab s10 ultra 5g sim card takılan modeli kullanan var mı cihaz nasıl film izlemek oyun oynamak için yoksa mini sim cars takılan laptop mu... View Post
Arkadaşlar tab s10fe almayı düşünüyorum sim kartlı modelinden sms geliyor mu bu cihaza cevaplar mısınız lütfen View Post
2 gün önce tabletime güvenlik güncellemesi geldi ve ben de güncellemeyi yaptım. Bugün tabletableti kullanmaya kalkıştım lakin girdiğim tüm... View Post
İyi günler forumun üyeleri. Az önce ders çalışmak için masama oturmuşken cihazıkonuları okumak amacıyla elime aldım. Şarjının olmadığını far k edip... View Post
User | Likes Count |
---|---|
150 | |
120 | |
106 | |
66 | |
62 |
User | Count |
---|---|
5 | |
5 | |
5 | |