Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Beyler selamın aleyküm. Tabletşm tab a9+. Samsung Pass Galaxy Store'da göremiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz, acil mesele. View Post
Selamlar, sorum başlıkta belirtildiği gibi. Bana tab S10 fe daha mantıklı geliyo ama ipad inde optimizasyonu çok iyi. Sizce hangisini almalıyım.... View Post
Tiktok keşfetim iPad yamulması videolarıyla doldu taştı. Samsung ta bu durumu yaşayan var mı ya da iPad kullanıp yaşayan? Merak ettim. View Post
Merhabalar sevgili okurlar, bugün sizlere fiyatına göre en iyi Samsung telefonları derledim, iyi ve keyifli okumalar dilerim. 😊🙏Puan... View Post
Merhabalar değerli forum üyleri, Soru çözmek, Not tutmak ve video izlemek için kısacası YKS için bir tablet arayışındayım. Bütçe 15000 Tl civarında,... View Post
Samsung Galaxy Tab A 8.0" (2019) Ekran Özellikleri: Ekran Boyutu: 8.0" inç Ekran Paneli: TFT LCD Ekran Çözünürlüğü: 800x1280 (HD+)... View Post
Samsung tab s6 lite tablet 2024 kullanan var mı oneuı kaç yüklü şuan View Post
Merhabalar sevgili okurlar, bugün sizlere Samsung'un tüm Tab A Serisini derledim, iyi ve keyifli okumalar dilerim. 😊🙏Samsung... View Post
Merhaba Galaxy S10 FE almayı düşünüyorum Exynos 1580 olması biraz kafamı karıştırıyor çünkü uzun süre yani 5-6 yıl sorunsuz şekilde kullanmak... View Post
Yeni tanıtılacak tab s11 ailesi tahmini ne fiyatta olur ön siparişte View Post
User | Likes Count |
---|---|
164 | |
115 | |
108 | |
71 | |
61 |
User | Count |
---|---|
9 | |
6 | |