cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung tab a9 plus eğri

(Topic created on: 02-09-2024 09:46 PM)
209 Views
ErtuğrulİSKENDER
Active Level 5
Options
Tabletler
Samsung tab a9 plus cihazını alalı henüz 1 hafta oldu ve cihaz bun1 hafta içerisinde kılıf ekran koruyucu gibi aygıtlarla kullanıldı,dün cihazı kılıftn çıkardım ve cihazda eğrilik olduğunu **bleep** ettim üstelik cihaz hiçbir darbe almadı bu 1 hafta içerisinde nasıl böyle birşey olabiliyor?
18 Comments
Tabletler
Birşey sorabilirmiyim,cihazın alt kısmına bakınca bu şekilde eğiklik var fakat üst kısma bakınca yok,bu kasayla ilgili olduğunu anlamına gelirmi yani bataryanın sıkıntısız olduğuna
Tabletler
Burdan bakınca batarya gibi duruyor kardeşim
Tabletler
Yine ben kusura bakmayın ama ben tablete çok az kuvvet uygulayarak düzelttim sadece ittim o bölgeyi içe doğru ve şuan düz tamamen bir sorun olurmu?
Tabletler
Ne kusuru kardeşim Normal bir şekilde çalısmasına devam ediyorsa bir sorun yoksa çalısmasında kardeşim bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum içindeki malzemelere zarar vermeden düzeldiyse sorun yok
Tabletler
Önümüzdeki 1 hafta normal şekilde kullanmaya devam edeceğim eğer Bi sorun oluşursa servise gitmeyi düşünüyorum
0 Likes
Tabletler
Doğru bir tercih olur kardeşim aynen öyle yap sorun olursa servise garantiye ver bi baksınlar
Tabletler
Sağolun çok teşekkürler ilgilendiğiniz için,eğer Bi rahatsızlık verdiysem özür dilerim biraz stres olmuştum iyi yakşamlar
Tabletler
Rica ederim kardeşim lafı bile olmaz senin için rahat olsunda iyi geçeler her model de böyle kusurlar normal yani👍 👋🫡
CGRZBN
Expert Level 4
Tabletler
Tablet curve ekran olmuş saçmalığa bak 😅