cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy tab 4 tablet şarjı

(Topic created on: 07-13-2021 05:49 PM)
438 Views
singe
Active Level 3
Options
Tabletler

Merhabar lütfen yardımcı olunuz

Samsung galaxy tab 4 tabletim var ve 2 gün önceye kadar şarjı 94 te takılıyordu bugün 93 te takılıp kaldı asla %100 olmuyor ve neredeyse 7 8 saat sarj oluyor sarjın hemen bitmesini demiyorum bıle napmalıyım sorun nedir neden belli bir sarjda takılıyor lütfen yardımcı olunuz 
9 Comments
Tabletler
Ben de 2 tane var tab 4 ten ara sıra şarj takılı kaldığında kapatıp açıyordum düzeliyordu ancak uzun sürede şarj olması şarj girişinin bozulduğunun göstergesi olabilir
0 Likes
singe
Active Level 3
Tabletler
Tabletler zateb uzun süre sarj oluyormuş ama benım tabletımın en buyuk sorunu 93 veye 94 te şarjın takılıp kalması %100 olmaması
Tabletler
Uzun sürede şarj oluyor ama 4 saatten fazla sürmemeli ki alalı 7 sene oldu en fazla 2,5 saatte şarj oluyor şu an benimkiler
0 Likes
singe
Active Level 3
Tabletler
Batarya değiştirmeyi düşünüyorum umarım değişirse düzelir
Tabletler
Ben şarj sorununun bataryadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ancak aldığınızdan beri değiştirmediyseniz ciddi anlamda iyi gelecektir
0 Likes
singe
Active Level 3
Tabletler
Dün gece 0 ken şarjı da kapandı ve sabah 10.30 taktım suan saat 17.44 ve 93 te takılıp kaldı
0 Likes
Tabletler
Çok garip tanınmış servis tarzı gibi bir yerde baktırın isterseniz çünkü yetkili servisler artık bakmıyor
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kardeş içindeki şarjı %0 a kadar bitir öyle tak bu aralar Samsung ta genel yazılım hatası var bende de oluyor tamamen bitir öyle tak
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba singe,

Farklı bir orijinal şarj cihazı ile denemenizi rica ederiz. Farklı bir orijinal şarj cihazı ile denemeniz durumunda da sorun devam eder ise, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​