cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Tab A7 Lite Performans Testi

(Topic created on: 02-02-2024 03:55 PM)
615 Views
Baran11
Active Level 4
Options
Tabletler
Zaten bende bu tableti kullanıyorum hatta Android 14 de yüklemiştim testten önce bilmeyenler için teknik detayları vereceğim.

Teknik detaylar(Sadece performansı etkileyenler):

Tabletin 32 gb depolaması var (1 Terabayt a kadar arttıtılabilir) 3gb ram i var 4gb da sanal ram bulunuyor. 8.7 İnç ekranı var minik olduğu için kullanması rahat ekranın çözünürlüğü 1340x800 piksel, piksel yoğunluğu 179 ekran TFT panel olduğu için renkler IPS ya da LCD ekranlardaki kadar canlı değil.
İşlemcisi epey de helio p22t diyor gpu-z de helio p35 diyor ikiside aynı işlemci olabilir çünkü teknik detayları aynı.
Cpu hızı 2.30 Ghz sekiz çekirdekli bir işlemci ayrıca 12 nanometre üretim mimarisi ile geliyor grafik birimi de PoverVR Rogue GE8320 biraz eski bir işlemci zaten güçlü de değil. Ve 5100 mAh lik pili var 15W ile şarj oluyor. Cihaz Haziran 2021 de çıkmış yani eski bir cihaz en son Android 14 almıştı muhtemelen bu son güncellemesiydi. Haydi o zaman performans testi : )
Gta San Andreas ve uygulama geçiş testi

Testi özetleyecek olursak,
Bu tableti video izlemek pdf okumak Web de dolaşmak ve bazı oyunları oynamak için belki alınabilir fakat cihaz artık eski ve geçişlerde zaten kasıyor bu tableti almak yerine daha fazla para verip Tab A9 veya A9 Plus almak çok daha mantıklı. Hem A9Plus ta dex mod var büyük ekran ve 90 hertz ekran yenileme hızı var işlemci de daha iyi

Şimdilik hoşçakalın 😄
13 Comments
Baran11
Active Level 4
Tabletler
Video veya fotoğraf için 100mb sınırı olduğu için videonun kalitesini düşük tuttum
0 Likes
Baran11
Active Level 4
Tabletler
Videoyu Samsung M14 5G ile çektim
0 Likes
Baran11
Active Level 4
Tabletler
Cihazın pil testi yakında gelecek
0 Likes
geceisigi