begonvil
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba samsung telefon ve samsung tablet aynı anda kullananlar yardımcı olabilir mi?
Üniversite okuyorum bütün notlarımı samsung notesa alıyorum fakat bugün notlarım ya kaybolursa diye samsung clouds eşitlemeyi açayım dedim.
Eşitlemeyi açınca tüm notlar telefondaki samsung notesa düştü. Bundan da rahatsız oldum okul notlarımı telefonumda istemiyorum. Sileyim dedim, telefondan sildikçe tabletten de silinmeye başladı. Bu bana inanılmaz stres yaptırdı yani o notlarım kaybolmaması lazım😃 Napacağım telefonuma yedeklensin istemiyorum. İnanılmaz yer kaplıyor.
Solved! Go to Solution.
12 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2023 02:01 PM (Last edited 03-30-2023 02:03 PM ) in
Tabletler
Galaxy store ayrı,sen uygulamayı kurduktan sonra bağlantı kurmadan da kullanabilirsin.Mesela Note serisinde S Note içinde var ve bağlantı kurmadan da kullanabiliyor.Uygulamayı indirmek ve güncellemek için tabiki account hesabı gerekiyor,ben sonrasını söyledim.
budchirp
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2023 02:18 PM in
Tabletler
Samsung notes'da okul notlarınızı bir klasör oluşturun ve ona aktarın. Ondan sonra her iki cihazda Microsoft notes'a yedekleyin ve telefonda hangi notlar gözüksün diye menü çıkacak okul notlarını seçmeyin
Solution

Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2023 04:15 PM in
TabletlerMerhaba begonvil,
Size, uzaktan erişim ile yardımcı olmak isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
Uzaktan destek ile cep telefonu ve televizyonunuz için uzman desteği alın

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »