cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Notes

(Topic created on: 03-30-2023 11:28 AM)
809 Views
begonvil
Active Level 2
Options
Tabletler

Merhaba samsung telefon ve samsung tablet aynı anda kullananlar yardımcı olabilir mi?

Üniversite okuyorum bütün notlarımı samsung notesa alıyorum fakat bugün notlarım ya kaybolursa diye samsung clouds eşitlemeyi açayım dedim.
Eşitlemeyi açınca tüm notlar telefondaki samsung notesa düştü. Bundan da rahatsız oldum okul notlarımı telefonumda istemiyorum. Sileyim dedim, telefondan sildikçe tabletten de silinmeye başladı. Bu bana inanılmaz stres yaptırdı yani o notlarım kaybolmaması lazım😃 Napacağım telefonuma yedeklensin istemiyorum. İnanılmaz yer kaplıyor.
Resolved!
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Galaxy store ayrı,sen uygulamayı kurduktan sonra bağlantı kurmadan da kullanabilirsin.Mesela Note serisinde S Note içinde var ve bağlantı kurmadan da kullanabiliyor.Uygulamayı indirmek ve güncellemek için tabiki account hesabı gerekiyor,ben sonrasını söyledim.
budchirp
Active Level 7
Tabletler
Samsung notes'da okul notlarınızı bir klasör oluşturun ve ona aktarın. Ondan sonra her iki cihazda Microsoft notes'a yedekleyin ve telefonda hangi notlar gözüksün diye menü çıkacak okul notlarını seçmeyin
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba begonvil,

Size, uzaktan erişim ile yardımcı olmak isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes