cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Tab s6 lite

(Topic created on: 04-08-2021 03:44 PM)
3725 Views
kullanicibirisi
Active Level 1
Options
Tabletler
Arkadaşlar arada tabletin ekranı kapanıyor tam çözemedim  neden olduğunu nasıl çözerim, tablet kapanmiyor ekran kilitleniyor sadece nadir oluyor ama olsun.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Evet sorun kılıfla ilgili. Büyük ihtimal kapaklı kılıf kullanıyorsunuz. Tabletinizde bulunan Hall sensörüne mıknatıs yaklastirdiginiz zaman tabletin ekranı otomatik kapanır bu sensorunde amacı budur zaten. Kkilifinizin kapağını tabletinize kapattığınız zaman tablette bulunan mıknatıs sayesinde tabletin ekranı otomatik kapanır. Tabletin kılıfı ekran açık iken kılıfını kapağını tabletin arkasına yasladiginizda sensör otomatik arka kapatana mıknatıs algılıyor ve ekrna kapanıyor. Bu sorunu bende yaşıyorum.

View solution in context

7 Comments
Tabletler
Kılıf kullanıyor musunuz.
Tabletler
Evet , şaka gibi benle onla alakalı olduğunu düşünüyorum
Solution
Tabletler
Evet sorun kılıfla ilgili. Büyük ihtimal kapaklı kılıf kullanıyorsunuz. Tabletinizde bulunan Hall sensörüne mıknatıs yaklastirdiginiz zaman tabletin ekranı otomatik kapanır bu sensorunde amacı budur zaten. Kkilifinizin kapağını tabletinize kapattığınız zaman tablette bulunan mıknatıs sayesinde tabletin ekranı otomatik kapanır. Tabletin kılıfı ekran açık iken kılıfını kapağını tabletin arkasına yasladiginizda sensör otomatik arka kapatana mıknatıs algılıyor ve ekrna kapanıyor. Bu sorunu bende yaşıyorum.
Tabletler
Ya çok sağolunnnn çözümü yok yani, gerçekten çok açıklayıcı oldu
Tabletler
Aslında bir tane çözümü var tabi Android 11 için geçerli. Ayarlar>Gelişmiş özellikler>Aksesuarlar>Otomatik ekran açık ve kapalı seçeneğini pasif( kapalı) hale getirin. Bunu yaptıktan sonra kilifin kapağını kapattığınızda ekran kapanıp yada kılıfı açtığınızda ekran açılmayacak. Tuş ile açıp tuş ile kapatabileceksiniz. Fakat bu sorunu bir daha yasamayacaksinız.
MeHmEt99
Expert Level 5
Tabletler
Beyler tabs6 lite hızlı sarj sorunu var kendi kablosuyla şarja tak ardından hızlı şarj bakin hızlı sarj olmuyor kablosuz sarj oluyor
0 Likes
Tabletler
Bilmiyorum ben 15w kullanıyorum
0 Likes