cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Şarj Konusu

(Topic created on: 11-09-2024 08:01 PM)
89 Views
Osmanoğlu
Active Level 1
Options
Tabletler

Arkadaşlar Selamün Aleyküm.Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın şarjı hızlımı bitiyor yoksa banamı öyle geliyor?

Tableti pil koruması maksimumda kullanıyorum yani en fazla 80'e kadar şarj oluyor.Benim gibi aynı şekilde şikayetlenen varmı?
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
O özelliği kullanma zaten iyi değil
0 Likes
Osmanoğlu
Active Level 1
Tabletler

Arkadaşlar Selamün Aleyküm.Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın şarjı hızlımı bitiyor yoksa banamı öyle geliyor?

Tableti pil koruması maksimumda kullanıyorum yani en fazla 80'e kadar şarj oluyor.Benim gibi aynı şekilde şikayetlenen varmı?
0 Likes
Osmanoğlu
Active Level 1
Tabletler
Bu şekilde sorun yaşayan varsa veya bunun bir sorun olmadığı,başka birşey olduğunu bilen varsa mutlaka cevap bekliyorum.
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Tabletler
Hızlı bitiyor diyorsun kaç saat gidiyor
0 Likes
Osmanoğlu
Active Level 1
Tabletler
Tam bir hesaplama yapmadım ama dün akşam taktım.Sonrasında bugün bir daha taktım.Tam saat hesaplaması yapmadım.
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Osmanoğlu,

Pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak, cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Durumun devamı halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes