cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SPOTİFY MÜZİK OYNATMA SORUNU!

(Topic created on: 03-24-2022 06:56 PM)
887 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Tabletler

Merhaba👋

Evet, Spotify'dan müzik aratıyorum ve istediğim müziğin üstüne basıyorum fakat o müziği oynatmıyor, yani müziği üstüne basılmıyor. 

Bu sorunu nasıl çözebilriim biri yardım edebilir mi lütfen? Bu durumdan çok rahatsızım. 

Cihaz
SM-T290

BİR ALLAH'IN KULU YARDIM ETSİN. 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
- Bu bir sorun değil. Spotify'da ülke engeli, telif sorunları gibi temel sebepler oluşabiliyor.

- Bu yüzden bazı şarkılar çalınamıyor.

View solution in context

Solution
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
Tüm dünyada bu sorun vardır. Ben de belki eklediğim şarkılardan 20'sini kaldırmışımdır. Çünkü artık çalınamayacak. Ancak YouTube Music'de böyle bir durum söz konusu değil. İstediğiniz sesi dinleyebilirsiniz.

View solution in context

Solution
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
Spotify'ın bir yere gittiği yok. Günlük olarak sürekli şarkı ekleniyor. Bunlardan bazılarını kaldırıyorlar sadece. Bunlar genellikle remix vb. şarkılardır zaten.

View solution in context

Solution
HamzaA54
Expert Level 4
Tabletler
Premium olmadığı için bence, APK hileli yükle istersen

View solution in context

Solution
HamzaA54
Expert Level 4
Tabletler
Google a Spotify premium apk yaz ve yükle, yt music vanced da hâlâ kullanılabiliyor bu arada. Ben silmemiştim Vanced Manager ı. İstersen sana Drive üzerinden atayım

View solution in context

24 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Uygulama verisini sil Sorun devam ederse uygulamanın geliştiricilerine geri bildirim gönder
Solution
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
- Bu bir sorun değil. Spotify'da ülke engeli, telif sorunları gibi temel sebepler oluşabiliyor.

- Bu yüzden bazı şarkılar çalınamıyor.
Tabletler
Bu sorun her şarkıda oluyor fakat telifli telifsiz. Yani anladığım kadarıyla şu an tüm Türkiye'de ki Spotify kullanıcılarında böyle mi durum?
Solution
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
Tüm dünyada bu sorun vardır. Ben de belki eklediğim şarkılardan 20'sini kaldırmışımdır. Çünkü artık çalınamayacak. Ancak YouTube Music'de böyle bir durum söz konusu değil. İstediğiniz sesi dinleyebilirsiniz.
Tabletler
Nasıl ya yani artık şarkılar çalınamayacak mı?

Bi de yanıtınız için çok teşekkür ederim. 😊
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
%99, grileşen şarkılar çalınamayacaktır.
Tabletler
Yani Spotify'da gitti diyorsun.... 😣

Yanıtın için çok teşekkürler.

(Ya bu ne be yt music vanced gitti şimdi de Spotify gidiyo müzik uygulaması kalmadı müzik dinleyecek be😭)
Solution
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
Spotify'ın bir yere gittiği yok. Günlük olarak sürekli şarkı ekleniyor. Bunlardan bazılarını kaldırıyorlar sadece. Bunlar genellikle remix vb. şarkılardır zaten.
Tabletler
Cevabın için çok teşekkürler 😊