tam ekran yapınca kalem kontrolleri ortadan kalkıyor ve asla erişemiyorum View Post
tam ekran yapınca kalem kontrolleri ortadan kalkıyor ve asla erişemiyorum View Post
S11 mi s10 fe+ mi s10 fe mi s10 lite mi ders için ve günlük kullanım için View Post
Yakın zamanda s11 ultra almayı düşünüyorum . S12 ultra nın çıkması da yakın sanırım buna karşı ne düşünüyorsunu arkadaş kullanıcılar öneriyor mudur?... View Post
🚀 EZBERLER BOZULDU! Galaxy Tab A9 İçin Büyük Sürpriz: One UI 8.5 Resmi Olarak Geliyor! 🌟Merhaba Samsung Members Ailesi,Bugün forumda... View Post
Herkese merhaba tabletim galaxy tab a11+ modeli kullanırken bir sorun yaşıyorum youtubede video izlerken hep wifi kopuyor yani bağlantı gidiyor ve... View Post
TAB A9+ neden quick panel açınca arkaplan blurlanmıyor eskisi gibi one ui 8 güncelledikten sonra oldu View Post
Kaç gündür yazıp yazıp siliyorum boş gönderi diye ama az önce dayanamayıp s11 aldım (ekranı küçük diye severek kullanma ihtimalim 0) saat 9da arayıp... View Post
Tab s11 de modern warships de en yüksek ayarlarda kullanınca gpu %100 kullanıyor cpu da % 50 de geziyor 3-4 gün önce böyle bir sorun yok iken şimdi... View Post
Youtubede videolar birbirine yapıştı yeni oldu güncelleme sonrası herhalde Cihaz tab s10feplus Youtube ana sayfası View Post
Tabletin kendisi beyaz ama sistemde siyah Arkadaşlar ilk aldığımda böyle değildi tablet kırılmıştı bi ara sonra servise gönderdim (BDH) ANKARA... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 65 | |
| 63 | |
| 59 | |
| 58 | |
| 53 |