cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9fe

(Topic created on: Wednesday)
42 Views
s23kullanicisii
Active Level 4
Options
Tabletler

S9fe almayi dusunuyorum samsung magzasinda 256gb stok yok gorunuyo sizce napaliyim ders calismak ve film izlemek icin alicam 

31 Comments
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
S10 fe öneririm çünkü 6 yıl daha güncelleme alacak, s9 fe ise 3 yılı kaldı, ayrıca ram kısmında 8gb'ın altına düşmeyin hafıza kısmında 256gb yoksa 128gb'ta işinizi görür zaten hafıza kartı takılabildiği için kendiniz 128gb veya 256gb'lık hafıza kartı alıp tablete takarak hafızayı yükseltebilirsiniz. Bu arada s9 fe trendyol'da 256gb versiyonu nane yeşili rengi 12.500 TL, satıcı trendyol olduğu için sıkıntı çıkmaz.
GaMekinG44
Active Level 8
Tabletler
Hafıza kartları arızalan ürünler 256 alması daha iyi olur
0 Likes
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Kaliteli marka alırsa bozulmaz, 1,5 yıldır samsung'un 128gb lık sd kartını kullanıyorum hiçbir sorun olmadı zaten 10 yıl garantisi var, ondan önce Toshiba marka 16gb lık 2 tane sd kartım vardı ikisi de hâlâ aktif kullanılıyor 2019 yılında almıştım.
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Kaliteli alırsa arızalanması zor ama bu sefer de biraz pahalı oluyor.
Tabletler
Ben valla her seyin en iyisi olsuncuyum ya o kadar para verip bisey aliyorum 2 3k fazla vermedigim icin onun bozulmasini istemem
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
1.5 sene önce samsung evo plus 128gb sd kartı 377 TL'ye almışım şuan güncel fiyatı 550 küsür, normalde tablette hafıza artarken fiyat 3-4 hatta 6 bin TL kadar artabiliyor o kadar fiyat extra vermek yerine 128 veya 256gb lık hafıza kartı alıp 500-1000 TL'ye iş çözülebilir, zaten 10 yıl garantili oluyor samsung'un sd kartları.
Tabletler
Teşekkürler tavsiyen icin 🙏
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Rica ederim karar sizin hayırlı olsun şimdiden🙏
0 Likes
Tabletler
Ya o da pahali geldi cunku cok bisey yapmicam ders ve film izlemek ama ilerde sıkıntı cikarir mi s9fe bilemiyorum