cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 fiyat önerisi

(Topic created on: 11-17-2024 06:13 PM)
60 Views
Botan733
Active Level 1
Options
Tabletler

Samsung tab s9 8/128+ klavyeli kılıfı ile 18.500 e satılıyor. Fiyat hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim? İpad 9 cihazdan buna geçmek istiyorum en az 5 sene götürebilecek oyun ve derslerde üzmeyecek bir tablet arayışındayım tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

10 Comments
llgngr
Active Level 5
Tabletler
islemcide sd8gen2 bulunuyor oyun konusunda gram uzmez cogu oyunda 120yi cok rahat verir
eger urunde cizik yoksa ve garanti varsa 18.5e alinip uzun yillar kullanilabilir
Anonymous
Not applicable
Tabletler
2.el Demiyorki
0 Likes
llgngr
Active Level 5
Tabletler
intte 21 fln olunca 18.5i ikinci el olaral dusunmustum ben 😊
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Evet En Ucuz 20 Bin Civarı Arkadaş Bu Fiyatı Nerden Bulmuş Merak Ettim Doğrusu 😅👍
Botan733
Active Level 1
Tabletler

Dostlarım dediğiniz gibi şuan sıfırı 20700 civarı fiyatlardan başlıyor bu cihaz 2. el Temmuz 2024 te alınmış. Arkadaş garantisinin olduğunu belirtmiş. 20 ay garantisinin olduğunu tahmin ediyorum. 

Anonymous
Not applicable
Tabletler
Anladım Garanti Süresi 2 Senedir Zaten Büyük İhtimal 20 Ay Kalmıştır Dediğiniz Gibi Garanti Süresi Ve Alabiliyorsanız Bu Fiyata 4 Aylık Tab S9 Bence Kaçmaz 😋 👍
0 Likes
Botan733
Active Level 1
Tabletler

Görüşlerinizden yola çıkarak arkadaşa yazdım. Yarın görüşüp cihazı alacağım. Artıdan eklemek istediğiniz tabletle alakalı + - yönler varsa belirtirseniz çok mutlu olurum. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.

Anonymous
Not applicable
Tabletler
Şimdiden Hayırlı Olsun Şöyle Söyliyim Bu Fiyata Daha İyi Bir Tablet Bulamazdanız Başka Birşey Söylemek Gerekirse Ekran Performans Bataryasıdır İyidir Büyük İhtimal Ses Kalitesi Kamera (İdare Edicektir Kamera) Elbet Yani Çoğu Şeyiyle Çok İyi Bir Tablet Belki Keşke 8gb ram ve 128gb Depolama Seçeneği Olmasaydı Artık Bunlar Pek Yeterli Değil Diye Düşünüyorum Onun Dışında Sizi Uzun Yıllar Götürücek Uzun Yıllar Güncelleme Alacak Samsungun Tablet Yazılımıda İyidir Samsung Dex Olmasıda Bir Artı Böyle Yani Eminim Pişman Olmasanız Fiyatda Çok Uygun Daha Ne Olsun Yani 😊 👍
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Bu Fiyata Kaçmaz Derim 👍