cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tablet önerisi

(Topic created on: 07-21-2024 12:05 PM)
290 Views
MCT01
Active Level 4
Options
Tabletler
Arkadaşlar merhaba f/p odaklı daha cok dizi icin internette gezinmek icin tablet arıyorum. 3 secenek arasında kararsız kaldım.
1) honor pad 9
2) s9 fe plus
3) xiaomi redmi pad pro
Bu üc tablet icinde honor pad aklıma yattı gibi hem güncel fiyatı 10.5 k hem de klavyeli kılıf cıkıyor icinden. Ama samsung ekosistemi icin de s9 fe plus da olabilir diyorum. S9 fe plusda sadece kalem cıkıyor baska ekstrası yok ayrıca güncel fiyat 15k civarı eger bir de orijinal klavyesini alayım dersen fiyat 20k lara yaklasıyor. Honor pad 9 iyi gibi duruyor kullanan var mı önerilir mi yardımlarınızı bekliyorum.))
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Xiaomi bulaşma honor pad 9 olabilir. Bende Samsung galaxy tab s9 fe plus var exynos olmasına aldırma pil ömrü performans olarak ve de dizi film için öneririm 😊
MCT01
Active Level 4
Tabletler
Tesekkur ederim ben de ilk s9 fe plus dusunmustum fakat teknosada honor gorunce aklima yatti biraz 8 hoparlör var cihazda ayrica 120 hz ekran yenileme var (s9 da 90 galiba) ama islmeci snapdragon 6 gen 1 diyor bu islemciyi hic bilmiyorum orta seviyede üzer mi
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Orta seviyede üzmez diye düşünüyorum bence o cihazı YouTube üzerinden araştırın inceleme videoları izleyin en güzeli bu olacaktır
MCT01
Active Level 4
Tabletler
Tesekkur ederim yorumlarınız icin☺️
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Rica ederim ne demek 😊
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Tabletler
Aralarında en iyisi Xiaomi Pad 6 var,kesinlikle onu öneririm başka tablet alma
SonerA345G
Expert Level 3
Tabletler
İşlemcisi sorunlu işlemci
MCT01
Active Level 4
Tabletler
Hangi islemci sorunlu tam anlamadım. Mi pad 6 güzel duruyor arastiracagım sunu da sormak isterim xiaomi nasıldır güncelleme verir mi samsung gibi yoksa cihazı üretip bir android sürümü yükseltip güncellemeyi keser mi. Hoc xiaomi kullanmadım ondan soruyorum.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Tabletler
Tab S9 FE+ in işlemcisi sorunlu,Mi Pad 6 kesin alman gereken tablet.Xiaomi yi 2016 dan beri kullandım,Xiaomi kolay kolay güncelleme kesmeyen bir marka.Xiaomi kaliteli ve fiyat performans odaklı güzel cihazlar üretir.Yazılımı da görsellik acinsindan çok modern.Kullanınca bir daha bırakamıyorsunuz.Önerim Mi Pad 6