cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 Ultra one ui7 izlenim.

(Topic created on: 2 weeks ago)
26 Views
Fanultra
Active Level 1
Options
Tabletler

Dün yedekleyip kurdum. Estetik hızlı.Sistem sesleri çok hoş.Ama yotube videolarına yıkıldı. Şöyle güzel böyle bilmem ne. Yapay zekayla ilgili yapılan herşeyi zaten ui6 yla yapıyorduk. Yeni bişey gibi şunlar bunlar geldi deniliyor. Gözümden kaçan vardır belki ama . **bleep** ettiğim gemini içinde gelmiş. Ana ekranda videolarda gösterildiği gibi widget lar ayarlama falan değil. Aynı. Birde ilk kurduğumda bildirim ve kısayol yukarıdan çekince arka plan açık renkti. Yedekleri geri yükleyince mi oldu anlamadım siyah oldu. Değiştirmedim.Benim için artı olan bir videoda gördüğüm s23 ultra dex modunu tabletin iki ekranı açınca s23 u yansıtıyor. İstersen tel tauchpad oluyor. 6 da yapamamıştım. Benim işime yarayan bir şey. Ama s23 ultra da ui7 gelince dex kalkacak deniliyor. Bu arada o widget kilit ekran o ayarlar good lock home up ile oluyor. Lock screen ile ikisi şu an yani ui7 de aktif değil. Günceleyecekler. 

11 Comments
Kazikate
Expert Level 1
Tabletler
Siyah olma sorununu ayarlardan bulanıklığı azalt ayarını kapatarak çözebilirsiniz.
Fanultra
Active Level 1
Tabletler
O ayar nerde.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 1
Tabletler
Ayarlardan aratın çıkar zaten
Kazikate
Expert Level 1
Tabletler
Ayrıca Dex sadece Windows bilgisayarlara kablolu şekilde bağlanması kaldırılıyor.
Fanultra
Active Level 1
Tabletler
Ha yani s23 te dex devam yani . O iyi bari.
Kazikate
Expert Level 1
Tabletler
Söylemeyi unuttum. Dediğiniz uygulamalar güncel aslında size gelmemiş. Apk ile güncelleyebilirsiniz.
Fanultra
Active Level 1
Tabletler
Kurcalarken home up a güncelleme yazdı. Sevindim. Kurdum. Korece bişey yazıyor. Çalışma yapılıyor yakında görüşürüz gibi bişey yazıyormuş. Apk de yüklemek istemiyorum. Pek güvenemediğimden. Kişiselleştirme zaten aciliyeti yok. Ama genel anlamda çok estetik ve hızlı. Birde s23 u tauchpad yaptım bağlandı. Good lock güncellemelerini bekleyelim bakalım.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 1
Tabletler
Apk Mirror güvenilirdir. Ben hep orfan apk kuruyorum bir sıkıntı yok.
Fanultra
Active Level 1
Tabletler
Home up ın hangi sürümünü kurcaz
0 Likes