cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 Fe vs S7 Fe hangisi alınmalı ?

(Topic created on: 12-10-2023 12:19 AM)
1059 Views
Furkann0
Active Level 7
Options
Tabletler

Güncel ve daha çok RAM için S9 FE almak istiyorum ama epey sitesinde S7 Fe puanı dsha yüksek gözüküyor. 

15 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Tabletler
Ben de kararsızım bu konuda
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba kardeşim,

Tab S9fe almanı öneririm
Tab S7fe Android 14 son güncellemesi ,ekranı daha kötü tab S9fe den (DCI-P3 teknolojisi yok )
Tab S9 fe ile yaşadığım deneyimlerimi linkten inceleyebilirsin

https://r2.community.samsung.com/t5/Tabletler/Galaxy-Tab-S9-FE-İle-Yaşadığım-Deneyimim/td-p/15006799...
Furkann0
Active Level 7
Tabletler
Fe mi fe+ mi kullaniyorsunuz
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Ben Fe kullanıyorum eğer oyun için alacaksan Fe+ almanı öneririm çünkü işlemci yerleri farklı Fe+mantıklı yerde oyun için .Ben sosyal medya ,film ve YouTube izlemek için aldım Fe, fazla bile geliyor bu işlemler için
Furkann0
Active Level 7
Tabletler
Oyun için almayacağım. Dizi film ve not almak için.
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
O zaman Fe alabilirsin kardeşim

Fe de işlemci kameranın sağında
Fe + ta işlemci kameranın hemen altında
Tabletler
Bu ne ise yarıyor peki
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Her iki cihazda ayni dereceye ulaşacak ama Oyun oynarken fe de daha çok hissedeceksin çünkü kameranın sağında işlemci olduğu icin yani senin ellerinin tuttuğun yerde işlemci olacak, şimdi bana tableti ters çeviririm diceksin haklı olarak ama o zaman da hoparlörler kapanıyor 😃

Oyun oynamak isteyen Fe Plus tercih etmeli

Samsung Mühendisleri niye farklı üretim yaptı anlam veremedim mantıklı üretim fe plus ta yaptığı gibi yapmalıydı
Tabletler
Haa anladım ilginçmiş ama bunun için değer mi ki sirf digerinin isinmasini cok hissetmiyorsun diye ben sadece soruyorum bu arada bende almak diye bir şey yok