5 ay önce bir tab a9 almıştım aldıktan bi süre sonra wifi sorunu başladı wifi simgesi çıldırdı hiç bişe gözükmüyo boş nokta falan yok tableti... View Post
5 ay önce bir tab a9 almıştım aldıktan bi süre sonra wifi sorunu başladı wifi simgesi çıldırdı hiç bişe gözükmüyo boş nokta falan yok tableti... View Post
Merhaba tam S9fe Plus tabletim var alalı 8 9 gün oldu Ancak 5 6 dakikada bazen 7-8 dakikada bir şarj gidiyor bu normal midir batarya ile ilgili bir... View Post
Tabletimde S-pen ile not alırken bazen alttan google asistan açılıyor. Ne yaptığım zaman açılıyor anlayamadım. Bunun sebebi nedir ne yapmamam... View Post
Book coverı tam katlayıp üstünden yazı yazmak yani tableti düz masaya koyar gibi kılifı katlayıp koyunca sorun oluyor mu ? Deneyim paylaşabilecek olan... View Post
Merhaba tabletim tab s9fe Plus alalı 8 gün oldu Ancak şarj Bir tık hızlı gidiyor bu optimizasyonun oturmadığından mıdır ne yapmam gerekiyor View Post
Galaxy Tab S10 FE (8 GB RAM + 128 GB depolama) (Sadece Wi-Fi): 499 ABD doları Galaxy Tab S10 FE (12 GB RAM + 256 GB depolama) (Sadece Wi-Fi):... View Post
arkadaşlar tablet s peni yalnızca ucundaki minik silikonun ortasından mı çalışır? Kalemim bazı dokunuşları yapmıyor dik tutunca yapıyor dimdik tutmak... View Post
3 Martta yaptığım son güncellememeden sonra tabletimin pili çok çabuk bitmeye başladı. Oysaki bir süre kullanmadım bile. Mesela 55te bırakıyorum her... View Post
Game Booster ayarların da "Oyun oynarken USB PD şarjını duraklat" modunu açıp pil korumasını maksimuma çekiyorum. Sonra şarjı zaten maksimum... View Post
Merhabalar 1 yıldır kullandığım tab s9 fe tabletimde snote uygulamasında yazı yazarken kalemin ekranla teması kesilmesine rağmen kendince yazmaya... View Post
User | Likes Count |
---|---|
95 | |
69 | |
68 | |
63 | |
60 |
User | Count |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |