Original topic:

S7 fe

(Topic created on: 07-23-2023 01:22 PM)
611 Views
cihazsorma
Active Level 7
Options
Tabletler

4 aydır s7 FE kullanan birisi olarak bu cihaz hakkında düşüncelerimi paylaşmak istedim

Ram konusunda 4gb hali ülkemizde var sadece 4gb ram az ama sadece ufak takılmalar oluyordu cihazda

Bataryaya gelirsek günde 10 saat idare ediyor beni ağır oyun oynayınca 8 saat,Ama batarya konusunda gerçekten çok iyi

İşlemci olarak 6/10 çünkü snapdragon 778g yerine snapdragon 855 veya 865 kullanılabilirmiş 778g sosyal medyada takılmıyorsak yetmiyor bazenleri maalesef

Ekran olarak gerçekten iyi büyük ve çözünürlüğü iyi bir tablet 

Çizim olarak ise gerçekten baya iyi orjinal kalem ile bayağı iyi kullanılır çizim için

Sağlamlıkta bayağı iyi sadece ufacık ezik var okadar hata ile kullanmama rağmen kasa tarafı biraz şey tabikide ön cam daha sağlam

Şimdi oyun konusunda eğer oyunda optimizasyon varsa ağır oyunları çok rahat oynatır eğer yoksa alabileceğiniz ortalama fps 40-45 alırsınız

Arka Kamera ve ön kamera gayet bir tablet için yeterli iyi olmuş

Mikrofon için biraz mikrofon kendi kendine bişe olabiliyor eğer youtube videosu çekecekseniz biraz sıkıntı olabilir

Bukadardı baybay.
8 Comments
passhy
Active Level 7
Tabletler
Ekranı bence berbat. Tft ekran ne diye koyulmuş? Ve bence ram çok düşük uygulama sayfasına geçerken bile takılma hep oluyor. Bildirim panelinde de takılma alıyor. Ve bunlar bende hep oluyor. Standart yani. Tableti aldığın günden beri takılma oluyor.
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
Eğer tft yoksa çok büyük fiyat farkı olurdu ram konusu haklı
0 Likes
passhy
Active Level 7
Tabletler
Fiyat olarak **bleep** olacağını sanmıyorum. Düz amoled ya da süper amoled koysa daha iyi olurdu. 60 dolar falan artış olurdu.
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
60 dolar ülkede ne kadar ediyor onada bak
0 Likes
passhy
Active Level 7
Tabletler
Fiyat belilerken Türkiye yi baz almıyorlar. :)
Tabletler
Cihaz S7 serisiyle kıyaslandığında özellik olarak çok kısılmış durumda maalesef
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
Gerçekten
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Işlemcinin gücü gayet yeterli RAM 6 GB olsaydı iyi olurdu Bir de ekranı bence çok büyük.