Resolved! Solved

Original topic:

S6 lite

(Topic created on: 03-11-2022 10:46 PM)
1787 Views
TABS6LİTE_KULLANICI
Expert Level 2
Options
Tabletler

Fps düşüklüğü 60 fps den 3 fps ye düşüyor niye böyle ya son güncelleme sonrası oldu bunu nasıl çözerim

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
İstersen cihazı sıfırla son güncelleme ile bu tür sorunların öıkması normaldir. Cihazı sıfırlarsan düzelecektir. Eğer düzelmezse hata raporu gönder.

View solution in context

Solution
Tabletler
Bi Android 12yi de yap eğer hala sorun devam ederse maalesef servise vermen gerek..

View solution in context

19 Comments
Solution
Tabletler
İstersen cihazı sıfırla son güncelleme ile bu tür sorunların öıkması normaldir. Cihazı sıfırlarsan düzelecektir. Eğer düzelmezse hata raporu gönder.
Tabletler
Hata raporu gönderdim servise gitti kaç defa en son 3 hafta önce cihazı sıfırladım pbg oynamıyorum hafif oyunlarda da böyle
Tabletler
En son gittiğinde servis ne dedi?
Tabletler
Bak şöyle eğer gidersem belirli sürede yoğunluğa göre onarım yapılacak ama yazılımı incelemeye alıncak yani içi açılacak herşeyi bakılacak en çok yoğunluklu yazılımı bakılacak eğer ısınmadan kasmadan fps düşüklüğünden
Tabletler
Bence en iyisi servise git yazılım felan her şeyi incelemeye alınsın. Tablet için en iyisi bu olacaktır.
Tabletler
Ya yapıldı 6 veya 7 defa ama yanıt alamıyoruz her yazılım attırmak diskini yiyormuş cihazın
Tabletler
Nasıl yani anlamadım, başka bir servise git istersen
Tabletler
Yine aynı bana yakın olan en yakın servise gidiyorum Şişli servis Mecidiyeköy istanbulda olan en iyi servis kalitesi orada var teknisyenler sürekli müşteriyi dinleyip bide onarım görevlisine konuşup hızlıca karar veriyorlar yani orası en iyisi
Tabletler
Eğer gelebilirsem tab s8 ultraya geçicem dayım yurt dışından getircek istediğim teş veya tablet varsa yani s6 lite sadece bana sorunlusu denk geldi galiba inanki kafam çok karışık