Resolved! Solved

Original topic:

S6 lite

(Topic created on: 03-11-2022 11:02 PM)
1059 Views
TABS6LİTE_KULLANICI
Expert Level 2
Options
Tabletler

Fps düşüklüğü 60 fps den 3 fps ye düşüyor niye böyle ya son güncelleme sonrası oldu bunu nasıl çözerim

19 Comments
Tabletler
Tab s8 ultraya geç bence de paran varsa.
Tabletler
Ya yurt dışından gelicek sanada hava atmak gibi olmasın ama mecburum s6 lite ı bende seviyorum ama demekki yarı yolda bırakacak gibi duruyor😔😔
Tabletler
Ne hava atması ya anladım ben seni. Sanırsam maddi durumunuz yok Türkiye'de almaya cihazı
Tabletler
Ya şimdi benim ailem ucuza gelsin diye öyle yapıyor yoksa istesem türkiyeden de alırım ama bide o kadar pars vermezler parayıda verirler ama o kadar parayı o cihaza vermeye gerek yok derler😄😄❤ yani gerçekler bunlar yoksa çok şükür maddi durumumuz ama gerçekler böyle
Tabletler
Ne güzel tab s8 ultra yurtdışı cihazı ile hava atarsın arkadaşlarına😅
Tabletler
Ya bide 120 fps miş hepsinin içinden geçerim😂😂😂jssj hayalimde fold3 yada fold4 2 sinden birini getitiririm valla çok karışık kafam böyle olunca neyse teşekkürler
0 Likes
Tabletler
Ama bunlar 1 saat de yapılacakmış ben smart servise veriyorum yani hızlı servis diğer teknisyenler cihazı bakarken diğer teknisyen seni dinleyip içerideki onarım görevlisine bildiriyor oda hemen müdahale de bulunuyor bende vermek istemiyorum koruyucu cam almak zorunda kalıyorum şimdi en iyi cam 150 180 lira arası yada 190 lira gibi birşey en kalitelisini taktırıyorum yani o durum var ama cihaz şuanlık iyi Android 12 alıpta illaki Bi hata sorun olucak benim kasgo+sigortayı görüyorlar ve kullanıcı hatası olucak Bi kullanım sağlamıyorum her gittiğimde ücretsiz onarım sağlanıyor serviste kullanıcı hatası yok ondan
Solution
Tabletler
Bi Android 12yi de yap eğer hala sorun devam ederse maalesef servise vermen gerek..
Tabletler
Zaten öyle yapıcam aklıma o var nasıl olsa hata oluşcak ve o zaman götürcem
A50Realkinq
Active Level 10
Tabletler
Büyük ihtimalle game optimizing service kaynaklıdır oyunları kısan tek şey o yüzde kaç tasarruf yaptığına bakmalısın
0 Likes