Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Tabletime artık değişik duvar kağıtları ayarlamak istiyorum 2k çözünürlükte duvar kağıdı indirebileceğim bir yer var mı? View Post
Selâmün Aleyküm Dostlar.Samsung Tab S9 Ultra'nın şarjı 7 iken şarja taktım.Dolmasına 1 Saat 31 Dakîka yazdı.1 Saat 31 Dakîkada dolması... View Post
Yaklaşık 1 yıl 4 aydır aktif kullandığım s9+ tabletimin alt sağ hoparlörü ara ara cızırtı yapıyor ve son günlerde artmaya başladı, derslerde aktif... View Post
Merhaba. Öğrenciyim ve okul için bu yaz Tab S10 FE modelini almayı düşünüyorum. Tablette klavye girişi var Book Cover klavyeli kılıfını aradım ama... View Post
Kardeşlerim için A9+ aldık ve kalemle kullanmak istiyorlar. Kalem desteği bulunuyor mu bu modelde? View Post
Tab S9 FE Plus halen alınır mı View Post
Selamlar ; S10 Fe+ ile birlikte orijinal klavyeli kılıf aldım. Kılıf&klavye manyetik olarak tabletten ayrıldığında Bluetooth desteği ile... View Post
263.44 mb güncelleme geldi View Post
Hepsiburadada 26k mediamarkt da 29k gördüm sizce alınırmı? Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? View Post
User | Likes Count |
---|---|
248 | |
125 | |
90 | |
70 | |
68 |
User | Count |
---|---|
13 | |
6 | |
5 | |