cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10 Ultra için kılıf ve ekran koruyucu önerisi

(Topic created on: 10-23-2024 05:39 PM)
186 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Tabletler

Arkadaşlar merhaba ben bu tablete kılıf alacağım ancak ne alacağıma karar veremedim. S8/S9 Ultra kılıfları da oluyor sanırım. Bana ne tavsiye edersiniz? Çok kalınlaştırmak istemiyorum. Teşekkür ederim. 

11 Comments
Tabletler
İlk önce hayırlı olsun yan sanayi kılıf al işte😂
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Sağolun hocam. Çok seçenek var kafam karıştı. Spigen falan alıp rahat edeyim dedim onlarda stokta yok. Ne yapacağımı şaşırdım😂
0 Likes
Tabletler
Kendim kullanmadım ama kullananlar memnun kalmış 1729695630411.jpg
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Hocam ben de baktım hatta eski ipadimde bu markayı kullanıyorum. Ürün kaliteli ama yurtdışından geliyor. Olmadı bunu alırım teşekkür ederim
replagg
Active Level 6
Tabletler
Ben 1 yıldır tab s9 ultra kullanıyorum orjinal miknatıslı kilif var book cover adında
Orjinal olmaya urunler çok kotu kalilaştiriyo ve miknatisları kalitesiz oldugu için tablet kendi kendine acilio kapanıyo ve bu tabletlerin kalemleri manyetik alanla calistigi için kalemde sapıtıyo tavsiyem paranı israf etmeden orjinal kılıf alman yonunde ayrica çk şık gozukuyo ve kapagini sokuo takabiliyordun miknatisli çunku
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Hocam ona da baktım ama 3300 lira biraz gereksiz geldi. Şunu geçici olarak alayım sonra daha kaliteli bir şey alırım dedim. Peki elran koruyucu kullanıyor musunuz?
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s8-ultra-s9-ultra-s10-ultra-kilif-kalem-bolmeli-trifo...
0 Likes
replagg
Active Level 6
Tabletler
Aynisından var bende
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Nasıl peki 1-2 ay idare eder mi?
0 Likes
replagg