cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S pen

(Topic created on: 07-23-2024 02:42 PM)
405 Views
ErdemS21FE
Active Level 8
Options
Tabletler
Tab S9Fe + tablet aldım ve merak ettiğim bir konu var temassız işlemler için s pen pro bağlayın diyor ama internette hiçbir yerde s pen pro bulamadım temassız işlemleri olan normal Tab s6 s7 s8 s9 kalemlerini alsam birincisi bağlanır mı ikincisi bağlansa bile tablette şarj desteği var mı şarj eder mi 

15 Comments
ErdemS21FE
Active Level 8
Tabletler
Tableti birkaç gün önce aldım bence güzel ama ne yapacağına göre değişir tablette HDMI desteği yok onun yerine sadece kablosuz olarak 2. ekran oluyor ki buda benim işimi görüyor veya bu konudaki gibi temassız işlemler için s pen pro istiyor ama trde satışı yok hatta amazonda bile bulamadım onun harici benim sevdiğim bir tablet ilk tabletim Galaxy Tab Note 8.0 dı hala daha tablette Samsung kullanırım
S24UltraSever
Active Level 7
Tabletler
Temassız işlem çok da önemli değil ders için almayı düşünüyorum arada oyun dizi vs de bakarım ne diyorsun
ErdemS21FE
Active Level 8
Tabletler
Bende o amaçla aldım işlem gerektiren şeyleri telefon veya laptopta yapıyorum tablet sadece kullanım kolaylığını video izleme ve not tutma eğer tft ekrana takılmazsan al normalde ben amoledciyim ama fiyat performans olarak bu tableti aldım ve evde Tab A8 var onun ekranıda tft ama 2 si arasında dağlar kadar far//k var bu tablette siyah hariç renklerin çoğu amolede yakın güzel iş çıkarmış Samsung, Tab A8de ise renkler çok kötü
S24UltraSever
Active Level 7
Tabletler
Dizi fln izlesem memnun etmez mi yani
ErdemS21FE
Active Level 8
Tabletler
Beklentine göre değişir beni memnun etti çünkü gerçekten renkleri A8e göre çok farklı tft değilde güzel bir lcd ekran gibi ama yinede bir mağaza kendin dene
S24UltraSever
Active Level 7
Tabletler
Tamamdır Hocam çok teşekkür ederim