Merhaba samsung notes aracılığı ile pdf üzerinden test çözüyorum fakat kaydedip çıkmama rağmen pdfi tekrar açtığımda sadece benim işlemlerim... View Post
Merhaba samsung notes aracılığı ile pdf üzerinden test çözüyorum fakat kaydedip çıkmama rağmen pdfi tekrar açtığımda sadece benim işlemlerim... View Post
normalde 4 gün yazardı ama şimdi ya 1 gün 4 saat ya da 2 gün 4 saat diyor nasil duzeltecegimi anlamadım yardım eder misiniz View Post
Ekranın alt kısmına kalemle yazarken bazen kesiliyor bazen de yarım santim üstüne yanına falan yazıyor servis ısrarla sorun yok diyor ama sorun var View Post
Güncellemeyi yaptıktan sonra normalde rahatlıkla duyulan spen ile yazma sesi azalmış. Tüm ses ve spen ayarlarına baktım fakat arttıramadım. Bilgisi... View Post
Merhaba, Yaklaşık 2 aydır Samsung Galaxy Tab S7 FE (Wi-Fi) modelini düzenli olarak kullanıyorum. Genel olarak cihazdan memnunum, ancak... View Post
Kardeşimin tabletinde çocuk hesabı açtım çok iyi özellikler falan işime yarıyor ama yotube Kids tek kullanabiliyor normal youtube a giremiyor .... View Post
Samsung Galaxy Tab S9 Fe için one ui 6.1.1 geldi, kullanıcılada hayırlı olsun😀 View Post
Galaxy temalar neden tablette yok tablet s9fe+ View Post
devre dışı bıraktım neden etkinlestiremiyorum View Post
Arkadaşlar sanırım tab a9 plus tablettimin hoparlörü patlak ve samsung care plus yaptırmıştım,2sorum var 1.care plus ile ücretsiz değiştirilirmi 2.si... View Post
User | Likes Count |
---|---|
91 | |
68 | |
55 | |
50 | |
40 |
User | Count |
---|---|
8 | |
5 | |
3 | |