Original topic:

Piperlike ekran ile S Pen Ucu

(Topic created on: 2 weeks ago)
59 Views
Sssmt
Active Level 1
Options
Tabletler
Tabletime Piperlike ekran taktırsam spen ucunda erıme, gecikme hassasiyet kaybı falan oluyor mu?
7 Comments
A_samet
Active Level 3
Tabletler
Evet oluyor kağıt hisaiyatı için tasarlanan bir kalem değil malesef o yüzden erime fazlasıyla meydana gelir ve kalemin ucuna verdiğiniz güç bile kalemin nasıl bir mürekkep stilini oluşturacağını algılıyor hem o sensör hasar görür hem kalem ucu o yüzden ben s6 kullanırken o sıkıntıyı yaşadım tab s9 kullanıyorum şuan kalın cam aldım düz onun üzerinde kullanıyorum herhangi bir sorun yaratmıyor
Sssmt
Active Level 1
Tabletler
yansımayı önleyebılecegım ama spen ucunada zarar vermeyecek bildiginiz koruyucu ekran falan var mı
0 Likes
A_samet
Active Level 3
Tabletler
Tabi günümüz telefoncularında özel kesim camlar oluyor o tarz yerleri sorup bulabilirsiniz onlarda mat cam var ben onu kullanıyorum hem çizilmeyi önlüyor hemde mat ekranda sorunsuz not ve kalemle tüm işlevi sorunsuz kullanabilşyorsunuz
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Tabletler
Erime dışında hiçbir sorun olmuyor fakat maalesef biraz kalemin ucunu eritiyor uzun vadede keşke almasaydım bende.
0 Likes
Sssmt
Active Level 1
Tabletler
erıdıgınde spen ucunu degıstıremıyormusunuz ??
0 Likes
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Tabletler
Değişiyor fakat o derece erimedi şuan tahminen 1yıl gider daha çok kullanmıyorum çünkü
0 Likes
nnnnnoooo
Active Level 3
Tabletler
Ekran türü deǧiṣilor ya erir
0 Likes