cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI 4.1.1 Tanıtıldımı?

(Topic created on: 08-12-2022 02:58 PM)
311 Views
Vanli065TabA7veA13
Expert Level 1
Options
Tabletler

Eğer Tanıtıldıysa Tab A7 Cihazına gelirmi?

İyi günler.😊

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ÖmerA32
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba,

Muhtemelen 3.1.1'de olduğu gibi, neredeyse tüm cihazlara gelir. Tab A7 alacaktır bence. One UI 4 alan tüm cihazlar (neredeyse çoğu) alacak diye umuyorum.

Ancak çoğu cihazda ayarlarda 4.1.1 yazmayacaktır muhtemelen. Birçok cihazda Android 12 ile gelen sorunlar çözülebilir ve performans iyileştirilebilir. Samsung genelde ara sürümde bunu yapıyor. Birde bazen küçük özellikler ekleniyor. Ve ek olarak, bazen Android yükseltmesinde küçük özellikleri vermiyorlar, bir sonraki küçük arayüz yükseltmesinde ekliyorlar tabii her cihazda olmayabilir.

Mesela bende Android 11 geldiği zaman Google duo vb yoktu ve telefon uygulamasında görüntülü arama yerinde falanda yoktu varsayılan eski düzen vardı. 3.1.1 geldiğinde telefon uygulamasına da eklenmişti. SIM Menu falan gelmişti bir de yeni simgesiyle. Performans çok iyileştirilmişti.

Aslında bu ara yükseltmeler ile yeni işletim sisteminin stabilitesini iyileştiriyorlar bence, birde birkaç küçük özellik geliyor.

Bence gelecektir bir süre içinde, takipte kalın. 😊

View solution in context

8 Comments
Solution
ÖmerA32
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba,

Muhtemelen 3.1.1'de olduğu gibi, neredeyse tüm cihazlara gelir. Tab A7 alacaktır bence. One UI 4 alan tüm cihazlar (neredeyse çoğu) alacak diye umuyorum.

Ancak çoğu cihazda ayarlarda 4.1.1 yazmayacaktır muhtemelen. Birçok cihazda Android 12 ile gelen sorunlar çözülebilir ve performans iyileştirilebilir. Samsung genelde ara sürümde bunu yapıyor. Birde bazen küçük özellikler ekleniyor. Ve ek olarak, bazen Android yükseltmesinde küçük özellikleri vermiyorlar, bir sonraki küçük arayüz yükseltmesinde ekliyorlar tabii her cihazda olmayabilir.

Mesela bende Android 11 geldiği zaman Google duo vb yoktu ve telefon uygulamasında görüntülü arama yerinde falanda yoktu varsayılan eski düzen vardı. 3.1.1 geldiğinde telefon uygulamasına da eklenmişti. SIM Menu falan gelmişti bir de yeni simgesiyle. Performans çok iyileştirilmişti.

Aslında bu ara yükseltmeler ile yeni işletim sisteminin stabilitesini iyileştiriyorlar bence, birde birkaç küçük özellik geliyor.

Bence gelecektir bir süre içinde, takipte kalın. 😊
Tabletler
Üşenmeden okudum 😂
Katılıyorum 👍🏻 zaten birşey dicem one ui 3.1.1 ile eksikler giderildi bence... Normal Android 11de bu özellikler eksikti...
ÖmerA32
Expert Level 5
Tabletler
Evet ama her cihazda eksik yoktu işte, ama yine de birçok cihaza ekleme oldu tabii 😂 ara sürümler tamamlayıcı oluyor genellikle zaten 🙂
Bu arada 3.1.1 almadan da o Google duoyu falan içeren onca cihaz vardı zaten 🙂
Ama tabi içermeyenler de var 🙂
Tabletler
Hıı anladım ömre thx
Tabletler
Herşey için teşekkürler. Çözüm olarak işaretleyeceğim.😃
ÖmerA32
Expert Level 5
Tabletler
Ben teşekkür ederim, çözüm kabul edeceğiniz için. 😊
Tabletler
S10 plusa gelir mi