Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
10.9 inç mi 13.1 mi??? Tabs10+tan küçüktü ben karşılaştırdığjmda View Post
Ülkende desteklemiyor diyor ne yapmam lazım playstordan yükleyince para istiyor View Post
Tableti alalı 2 ay oldu ama sarj cok hızlı bıtıyor normalde İlk baslarda cok uzun sure dayanıyordu ama artık hemen bitiyor. 1. Sa 40 dk YouTube... View Post
Tab S10 FE + modelini inceledim ve 29.000 tl gibi bir fiyatı var güncelleme desteğinden dolayı büyük ihtimalle hani fe olmayan + versiyonu... View Post
Selamlar hala checkfirmde gözüküyor birisi test ediyor ama emin olamadim bazı yerlerden samsung tab a9+ kaldirilmis güncelleme gelmeyecek diyolar View Post
Gençler selam, galaxy tab s9 Fe plus modelini kullanıyorum. Kalem ucunu değiştirmem gerekiyor. Önerilerinize açığım View Post
Merhaba, Samsung notes uygulamasında yazdığım bazı yazıların etrafı görüntüleme ekranı açıkken mavi gözüküyor (bkz; ekteki fotoğraf), nasıl... View Post
Sizce View Post
User | Likes Count |
---|---|
323 | |
203 | |
157 | |
146 | |
145 |
User | Count |
---|---|
9 | |
7 | |