Tableti (tab s9 fe) Abim ile ortak kullanıyoruz, bunun için kendime 2. Kullanıcı hesabı açtım fakat dex'i kendi hesabımda kullanamıyorum,... View Post
Tableti (tab s9 fe) Abim ile ortak kullanıyoruz, bunun için kendime 2. Kullanıcı hesabı açtım fakat dex'i kendi hesabımda kullanamıyorum,... View Post
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımda Tab s8 var. Internetten pdf indirdiğinde o pdf i açmak için Samsung notes seçeneğini seçiyor ve direkt notlardan... View Post
Merhaba, tab s9 fe'da e sim desteği var mı nasıl kullanabilirim? View Post
Ana ekrandaki uygulama resimlerini kişiselleştirme nasıl yapılır s6 lite tabletimde. Uygulamaların kendi resmini değiştirmek istiyorum View Post
Samsung Tab S9 FE Plus tabletimde samsung notes uygulamasını kullanırken takılmalar yaşıyorum diğer uygulamaları çok rahat kullanabiliyorum ama... View Post
S9 Fe tableti yeni almama rağmen şarjı hızlı düşüyor gibi geliyor. Ayrıca bekleme modunda da fazla şarj kullanıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? View Post
Dünden beri WiFi bağlantısı İnternet olmadan bağlan diye bağlanıyor. Telefonumu da denedim yine olmadı. Ağ ayarlarını sıfırla dedim yine olmadı. Ne... View Post
galaxy tab a9 daha guncerleme gelecekmi View Post
Tab A9 cihazımda Son güncellemeden sonra hiç pil yetmemeye başladı. Pil koruması maksimum da kullanıyorum %80 de doluyor. Oyun oynayan biriyim. Oyun... View Post
Servisde ekran ne kadara değişir internette tabletlerin ekran değişimi ücretini bulamadım . View Post