cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Not alma uygulaması öneri

(Topic created on: 03-09-2024 06:53 PM)
1719 Views
jsjjsjed
Active Level 3
Options
Tabletler
Samsung notes ve good notes dışında not alma uygulaması önerebilir misiniz ücretli/ücretsiz farketmez
16 Comments
Tabletler
Merhabalar,jsjjsjed
not alma uygulamaları arasında birkaç seçenek mevcut. İşte bazılarını öneririm:

1. **Evernote**: Hem ücretsiz hem de ücretli sürümleri bulunan, çok yönlü bir not alma uygulamasıdır. Metin, ses, görüntü ve web sayfalarını not olarak kaydetmenizi sağlar.

2. **OneNote**: Microsoft'un ücretsiz not alma uygulamasıdır. Hem masaüstü hem de mobil cihazlarda kullanılabilir. Çeşitli not alma ve düzenleme araçları sunar.

3. **Notion**: Hem bireysel kullanıcılar hem de işletmeler için tasarlanmış, oldukça esnek bir işbirliği ve not alma platformudur. Metin, tablo, listeler, görseller ve daha fazlasını içeren çeşitli veri türlerini destekler.
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :)
Tabletler
Bunu da AI'ye sormasan iyiydi 😅Evernote tamamen ücretli oldu artık Ücretsiz sürümü kullanılamıyor Seni Ücretliye mecbur bırakıyor Ben senelerce kullandım Son zamanlarda iyice bıktırdı kaldırdım One Note iyi, Notion denemedim
Tabletler
Sordum iste😅
Tabletler
Taktın iyice AI'ye 🤣
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
EverNote zorluyor cidden. 😄
Tabletler
Evet ya Notları kurtarana kadar canım çıktı 😅
jsjjsjed
Active Level 3
Tabletler
Tabletten not alan, deneyimlemiş kişiler yazarsa sevinirim.
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Arkadaşımızın önerdiği uygulamaları deneyebilirsiniz. Gayet başarılı uygulamalardan. 😊
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Flexcil ve Notein uygulamalarını önerebilirim. İkisi de ücretsiz olarak kullanılabiliyor ama daha fazla özellik için premium versiyonuna da yükseltebiliyorsunuz.