cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kısıtlı mod

(Topic created on: 07-27-2022 01:51 PM)
777 Views
Barış_kaşkan
Active Level 6
Options
Tabletler

Merhaba arkadaşlar youtube da kısıtlı modu kapatamıyorum nasıl kapandığını bilen var mı? 

14 Comments
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Youtubeye giriniz profilinize dokununuz ayarlar sekmesinde geneli seçiniz en aşağılarda kısıtlama modu aç ve kapa simgesi karşınıza çıkacaktırScreenshot_20220727-122434_YouTube.jpgScreenshot_20220727-122454_YouTube.jpgScreenshot_20220727-122508_YouTube.jpg
Tabletler
Kapatılmıyor
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Bende kapanmama gibi bir sorun yok olmuyorsa yotube hesabınızdan çıkıp tekrar giriş yapabilirsiniz
Veya uygulamalar bölümünden YouTube verilerini silip onbellegini temizleyip tekrar deneyebilirsinizScreenshot_20220727-123745_YouTube.jpg
Tabletler
Ağ operatörü tarafından açılmış
Tolga67
Expert Level 5
Tabletler
Operatorunuzle bu konu hakkında bilgi almalısınız onlar sistemden gerekli ayarlamaları yapıp size geri dönerler belki biraz bekleyebilirsiniz kisitli mod kapanma durumunu telefonunuzu birkere kapatıp acip deneyebilirsiniz operotor işlemleri sonrası genelde böyle aç kapa uygulanabiliyor
Solution
Tabletler
Sizin bu durum güvenli İnternet ile ilgilidir Tüm operatörler için GUVENLI IPTAL yazıp 2500 a SMS atarak (ya da müşteri hizmetlerini arayarak) güvenli interneti kapattırmanız gerekir Böylece kısıtlı modu da kapatabilirsiniz
Tabletler
Mesaj attım güvenli internet kapatıldı ama yine de kısıtlı mod kapatılmıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Direkt YouTube uygulamasının verilerini silin Bu sayede uygulama baştan başlayacak
0 Likes
Tabletler
Onu yaptım yine olmadı
0 Likes