Resolved! Solved

Original topic:

Isınma

(Topic created on: 07-30-2021 08:04 PM)
1217 Views
cyyc
Active Level 4
Options
Tabletler

Cihazım Samsung Galaxy Tab A7 sosyal medyada 10 dakika dolaşıyorum cihazımın ısısı 60 dereceye kadar çıkıyor bunu bana Play Store'dan indirdiğim bir uygulamadan öğrendim diğer uygulamalardan da aynı ısıyı gösteriyor Sizce normal mi destek olursanız sevinirim

Resolved!
57 Comments
cyyc
Active Level 4
Tabletler
BumuScreenshot_20210730-203948_Google.jpg
Tabletler
Evt bu her rengi var ban beyaz ve yeşili geldi
0 Likes
cyyc
Active Level 4
Tabletler
Uygulamadalama yanlıs gösteriyor olabilir ama işlemci 60 derece tablet kendisi değil
0 Likes
cyyc
Active Level 4
Tabletler
Keşke almasaydim diyorum
cyyc
Active Level 4
Tabletler
Müşteri hizmetlerinden cevap varmı😔
0 Likes
cyyc
Active Level 4
Tabletler
**bleep** yaziom blep oluyo
vérdaisil
Active Level 10
Tabletler
Tablet 60 dereceye kadar çikarsa tabletim üstünde sucuklu yumurta pişirek🤣🤣🤣
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba cyyc,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes