Seyhqn
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-01-2024 11:57 AM (Last edited 09-01-2024 12:03 PM ) in
Tabletler
Arkadaşlar tabletin aldığı en iyi güncelleme olabilir. Gerçekten gözle görülür bir akıcılık farklı oldu. Animasyonlar iyileştirildi, özellikle birden fazla uygulama açıkken daha önce zorlanıyordu ama şu an cidden tık yok. Model giriş seviyesi ve biraz eski olduğu için güncelleme bozar diye düşünüyordum ama tam tersi oldu. Pil durumu ne azaldı ne de arttı, zaten pili çok uzun giden bir tablet. Ağır kullanımda 7 saat, günlük kullanımda 11 saat civarı ekran süresi veriyor 1 yıllık cihaz. Ram Plus 2 gb olarak açık, tabletin kendi rami 3 gb olmasına rağmen kesinlike bu güncellemeden sonra takılmalar minimuma inmiş. Keşke oyun eklentilerini destekleseydi ama maalesef yok. APK kurunca da çalışmıyor desteklemediği için. Good Lock yok diye Fine Lock kullanıyorum onda da herhangi bir sıkıntı yok. Uzun lafın kısası cihaz eski olduğunu hissettirmiyor. Tab A9 modeliyle karşılaştırma fırsatım oldu (Plus değil), A8 gerek arayüzde olsun, gerek uygulama açma hızı olsun daha akıcı ve stabil çalışıyor. Isınma problemini bir nebze çözmüşler, güncellemeden önce webde gezinirken bile hissedilir bir ısınma oluyordu ama şu an sadece ağır oyun oynarken ısınıyor. Quick Panel'deki bug maalesef düzeltilmemiş arada sırada kendini belli ediyor ama küçük bir sistem hatası gözardı edilebilir. Bulunduğum yerde Wi-Fi olmadığı için mobil erişim noktasından bağlanıyorum. Birkaç saat sonra internete bağlanınca çok ciddi kasmalar oluyordu kendine gelmesi için 10 dk bekliyordum bu sorun da giderilmiş. Çoklu pencere açıkken boyut ayarlamada bug vardı çalışmıyordu o da giderilmiş. Başka cihazda aramada telefonum çaldığında tablet çok gecikmeli çalıyordu şu an gecikme yok. Uzun lafın kısası güncelleme çok geç kaldı ama stabilitesi beklediğimden çok daha fazla. Neredeyse ilk gün aldığım gibi olması beni mutlu etti. Okuyanlara teşekkürler. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Arada sırada kendini belli eden bug
3 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-01-2024 12:08 PM (Last edited 09-01-2024 12:09 PM ) in
Tabletler