cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gereksiz Dosyalar

(Topic created on: 05-30-2021 11:41 PM)
251 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Tabletler

image

Bu dosyaları silsem bir şey olur mu? açmaya çalışıyorum açılmıyor dosyalar 
16 Comments
Solution
Tabletler
Bunlar zaten kaldırılmış apklerin kurulum dosyaları yeşil gözükürler kaldırılmışsa, haliyle de açılmazlar, silebilirsin
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Teşekkür ederim
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
2002 den bu yana telefon kullanıyorım. İlk telefonum 3410 idi sonra samsung E250 oldu sonra galaxy 5360 modeli aldım sonra j7 aldım. şimdi S20FE var . Bu güne kadar apk dosya yüklemedim . Siz ne için bunları yükleme gereği duyuyorsunuz? Yükleyince ne oluyor. Oyunlar için mi bu apk dosyaları ?
Solution
Tabletler
Hem oyun hem uygulama Uygulama ve oyunların eski sürümlerini yada mağazadan kaldırılmış/ mağazada olmayan uygulama ve oyunları APK olarak yükleme şansını da size tanıyor
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Anladım . Benim oyunla işim yok telefonda o yüzden cahil kalmışım k. Bakmayın 🙂🤣🤣🤣 ne varsa onu kullanıyorum sadece. Ve genel anlamda iş icabı uygulamalarım var onları kullansam bana yeterde artar bile . Zaten iş güç ten telefona çok takılmam . Bilgi için ayrıca teşekkür ederim
Tabletler
😄 estağfurullah rica ederim 🙂
Solution
mfurknka
Expert Level 1
Tabletler
Gereksiz dosyaları silmeden önce mutlaka bazı dosyalara bakamınızı öneririm çünkü ; Bazı dosyaların içerisinde sizin aldığınız ekran görüntüleri, çektiğiniz fotoğraflar, whatsap kullanıyor iseniz wp den gelen resimler müzikler vs şeyler içerebilir. Kontrol sağladıktan sonra gönül rahatlığıyla silebilirsiliniz. 😊