cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Tab S9

(Topic created on: 06-22-2024 07:48 PM)
374 Views
RaGoN
Active Level 7
Options
Tabletler
Merhaba, Tab S9 (FE değil), Eğitim İndirim Programı'na dahil mi? Bir de dahilse eğitim indirimiyle kaça geliyor? Şimdiden teşekkürler.
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Vergi indiriminden bahsediyorsanız o sanırım sadece 9500 tl ve altı için geçerli. Samsung shop'taki genel eğitim indiriminden bahsediyorsanız tüm ürünlerde geçerli o. Ama her 6 ayda f.arklı kategorilerden sadece 1 ürün alabilirsiniz. Mesela 6 ay içerisinde 2 tablet alamazsınız indirimli, ama 1 tablet 1 telefon 1 beyaz eşya alabilirsiniz, gibi..
RaGoN
Active Level 7
Tabletler
Yok, vergi indirimi değil. Tüm öğrenciler ve eğitim personeli için geçerli olan indirimden bahsediyorum.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Anladım, tabletlerin hepsi dahil ona. Tek şart dediğim gibi 6 ayda 1 kategoriden 1 ürün almak, ve ürünün samsung shop'ta olması.
RaGoN
Active Level 7
Tabletler
Onu biliyordum da sadece fiyat ne kadara düşüyor diye merak ediyorum.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ben A55'i normal fiyatına göre %20 indirimle almıştım eğitim indirimi kapsamında. Sanırım benzer bir % indirim uygulanır.
GLX120
Active Level 8
Tabletler
Hocam vatan da 16.500 TL
Samsung'un kendi sitesinde 21.000TL
Eğer %20 indirim bile uygulansa hemen aynı fiyata geliyor karar sizin ben samsung'un sitesinde ne kadar indirim yaptığını göremedim mail ile giriş istiyor.
0 Likes
RaGoN
Active Level 7
Tabletler
Elimde değişime verebileceğim başka tabletim + %10 da indirim kodum var.
0 Likes
GLX120
Active Level 8
Tabletler
İki kuponu aynı anda kullanabiliyorsanız iyi ama elinizdeki tablet için fazla bir ödeme yapmazlar, ben de tab s7 fe var şuan sıfırı 10.000 samsung bana 5000 teklif ediyor ek takas desteği dahil ve cihaz 1 yıllık hiçbir sorunu çiziği yok tertemiz
0 Likes
RaGoN
Active Level 7
Tabletler
S9 FE için takas desteği dahil 7800 veriyor.
0 Likes