Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy TAB S10 FE

(Topic created on: 08-29-2025 09:37 PM)
156 Views
cvhcgjcyisousc
Active Level 5
Options
Tabletler

Merhabalar değerli forum üyleri, 

Soru çözmek, Not tutmak ve video izlemek için kısacası YKS için bir tablet arayışındayım. Bütçe 15000 Tl civarında, Bu fiyatlara Galaxy Tab S10 fe mi tercih etmeli ? Yoksa Honor Pad V9 mu? İki tablet de çok ilgi çekici geliyor özellikle honor un iyi özellikleri var. Ama telefonum S23 yani bşr samsung tabletle optimize kullanmak yada samsung un sunmuş olduğu yazılım desteği vs kafamı karıştırıyor. Siz olsaydınız hangi cihazı seçerdiniz?
23 Comments
Tabletler
Marka üzerinden bakarsak telefondan samsung notes üzerinden atıyorum tabletten not aldınız o telefonunuza da düşüyor yolda otobüste,metroda tableti çıkaramayacağınız yerlerde çok işe yarıyor honor özellikleri hakkında biraz bakıp yazarım eğer isterseniz cihaz karşılaştırması için
Tabletler
Teşekkür ederim, Honor pad V9 yanında kalem ve kılıf hediyesiyle geliyor, işlemci ve ekran boyutu olarak daha iyi ancak güncelleme desteği konusunda eksik kalıyor
0 Likes
Tabletler
Kalem samsungda da geliyor diye biliyorum kılıf gelmiyor da 2 dk karşılaştırayım cihazları güzel detaylı yazayım
Solution
Tabletler
Ekran
Honor 0.6 inç daha büyük çözünürlüğü ve piksel yoğunluğu daha iyi
Ekran teknolojisi honor ıps samsung tft
Ips daha iyi renk sağlar ve yanlardan bakınca daha iyi gözükür tft ise tepki süresi olarak daha iyi olabilir
Honor 144hz samsung 90 hz(144hz e aldanmayın hangi oyunlarda ne kadar verebilir o fps i bilmiyorum) ram samsung 12 honor 8 gb depolama ikisi de 256gb
İşlemci honor daha iyi
Batarya honor 10100 mah samsung 8000 ama şöyle önemli bir detay var honor lityum polimer kullanıyor 1000 döngü kapasitesi oluyor bunların genelde ve ömürleri daha kısa oluyor daha hızlı şarj edilebiliyorlar samsung ise veriyi bulamadım ancak hiç denk gelmedim başka türüne lityum iyon kullanıyor bunun da ömrü 2000 döngü oluyor bu lityum polimer batarya xiomi gibi telefonların 1 2 yıl sonra pil değişikliğine gitmesinin sebebi ve son olarak güncelleme honor hem 1 yıl önce çıkan bir model hem de tab s10 fe nin 7 yıl güncelleme garantisi var bir de birisi honor markası çin hükümetine veri sızdırıyor demişti doğruluğunu vs bilmiyorum belirteyim dedim
Tabletler
Teşekkür ederim ben ikisine de iyi ya da kötü demedim genel teknoloji farkını söyledim
Tabletler
8000 mah iyi gider zaten honordan daha yüksek süre alınır onda muhtemelen
Tabletler
Etkisi yüksektir işlemcinin
0 Likes
Solution
Tabletler
S10 FE çok daha iyi olur şimdiden hayırlı uğurlu olsun 😊
Tabletler
Teşekkürler 😊
0 Likes