cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GALAXY TAB S7 FE KLAVYELİ KILIF SORUNU

(Topic created on: 10-10-2023 10:04 PM)
396 Views
mrbmrb
Active Level 3
Options
Tabletler

Benim bir tab s7 fe'm var. Baya uzun zamandır klavyeli kılıf(book cover keyboard) araştırıyorum. Fakat tek bulduğum, sahibindende bir ilanda vardı ama onda tablet+klavyeli kılıftı.diğeri ise malezyadaydı.Demekki tab s 7 fe için de üretiliyor. Ama pek yaygın olmaması benim için büyük sorun oldu. Bazı yerlerde s7+ ın klavyeli kılıfının s7 fe için de kullanılabileceği yazıyor.Maalesef bu da pek birşey fayda etmiyor.(Kalem kısmında sorunlar oluyormuş.)Kısacası bir türlü alabileceğim birşey bulamadım... Nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.. İyi günler:)

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Knk en iyisi medya mark veya Samsung kendi yetkili servislerinde mağazalarında bulursun...
0 Likes
mrbmrb
Active Level 3
Tabletler
media marktın internet sitesine de samsungun internet sitesine de teknosanınn internet sitesine de bakmıştım. + Hepsine gittim de
0 Likes
mrbmrb
Active Level 3
Tabletler
:(
0 Likes
Tabletler
Ben bluetooth klavye aldım. Samsung Trio 500. Tableti de normal kılıfla kullanıyorum. İlla klavyeli kılıf istemiyorsanız bir göz atın derim.
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba mrbmrb,

Ürün stokta bulunmuyorsa üyelik oluşturarak istediğiniz ürünün sağ üst köeşesinde yazan "Stoğa Gelince Haber" butonu ile stoktan haberdar olabilirsiniz. Aşağıda bulunan linkteki klavyeye de göz atabilirsiniz.

Stok kontrolü ve takip işlemleri için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden de deatek alabilirsiniz.

https://shop.samsung.com/tr/samsung-bluetooth-smart-keyboard-trio-500/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes