cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

tab s6 klavye sorunu

(Topic created on: 08-30-2021 10:03 PM)
252 Views
M1244
Beginner Level 2
Options
Tabletler

merhaba bende galaxy tab s6 var. f klavyeye çeviremiyorum. sanal klavye f oluyor fakat gerçek klavye q da kalıyor

yardım edermisiniz. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Normalde cihazda Samsung Klavyede böyle ama sen soruda dexten bahsetmedin ki dex maalesef sadece q klavyeyi destekliyor f klavyeyi tanımıyor O yüzden klavye takıldığında q kullanmak zorundasın

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Tabletler
Samsung klavye - ayarlar- diller ve türlerden değiştirebilirsin hangi dilde yapmak istiyorsan o dili seçerek Screenshot_20210830-224723_Samsung Keyboard.jpgScreenshot_20210830-225253_Samsung Members.jpg
0 Likes
M1244
Beginner Level 2
Tabletler

kardeş sen eminmisin bu şekilde çözüldüğüne. bence sen soruyu anlamadın. senin gösterdiğin gibi yapmıştım zaten. 

dex te klavye takıldıgında f çevirsek bile q yazıyor. klavyesiz f yazıyor klavye takıldığında q yazıyor değişmiyor. 

bu konuda yardım istemiştim.

samsungda işi bilen insanlar vardır sanırım...  bunu aldık inşallah çöp olmaz eger bu özellik çalışmıyorsa

Solution
Tabletler
Normalde cihazda Samsung Klavyede böyle ama sen soruda dexten bahsetmedin ki dex maalesef sadece q klavyeyi destekliyor f klavyeyi tanımıyor O yüzden klavye takıldığında q kullanmak zorundasın
0 Likes