cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şifremi unuttum :/ (Galaxy Tab 4 )

(Topic created on: 01-27-2022 07:04 PM)
655 Views
Duhan Alp
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Tabletimi kullanmadığım için içindeki dosyaları resimler vb. şeyleri silmek istiyorum ama uzun zamandan beri kullanmadıım için şifremi unuttum ve bir sürü yöntem denedim ses açma power tuşuna basılı tutma gibi denedim ama açamıyorum e-posta şifresini girerek açmak istedim fakat eski bir e-posta olduğu (daha doğrusu annemin olduğu , kullanmadığı ve annemde unuttuğu) için şifresini bilmiyorum mail aklımdaydı şifresini değişmek istedim ama e-posta bulunamadı diye hata aldım 😕 (artık e-postayla açma seçeneğide çıkmıyor >=(    )

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayın ve uzaktan erişim talebi oluşturun yardım alın
444 77 11

View solution in context

3 Comments
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayın ve uzaktan erişim talebi oluşturun yardım alın
444 77 11
Duhan Alp
Beginner Level 2
Tabletler

teşekkürler denicem

TAB80SM-T290
Active Level 5
Tabletler
Bu arada birşey söyleyeceğim tabletini kapat. Ve sonra kapa ve sese bas basma bas tekrar tekrar dene böyle reset bilmemne böyle sıralı şeyler çıkıyor oku değiştireceksen ses tuşunu kullan fabrika ayarlarından sıfırla