Resolved! Solved

Original topic:

smartview

(Topic created on: 12-17-2022 06:20 PM)
1131 Views
Ssangmungdong
Active Level 3
Options
TV

smartview ile telefonu tv ye yansıtmak istiyorum ama a23 telefonum ve Philips pus8507/62 televizyonum birbirini görmüyor 

10 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 2
TV
Smartview tv de yüklü mü?
Ssangmungdong
Active Level 3
TV
değil..tv uygulamaları pek doğru çıkarmıyor ama bir bakayım
Anonymous
Not applicable
TV
tvnizde miracastin (philipsteki adı böyle) açık olması gerekir Kaynaklar menüsüne bakmanızı öneriyorum orada olabilir
Anonymous
Not applicable
TV
Smartwiev'in marka ya da model ile ilgisi tam olarak yok,sadece iki cihazda da "smartwiev,screen mirroring,allshare,miracast, vb"uygulamanın olması yeterli Eğer görmüyorsa ve uygulaması cihazın kendi özelliğini kullanıyorsanız geri bildirimde bulunun ekleme yapmaları için.Uygulamz ile kullanıyorsanız uygulama geri bildirimi yapın ekleme için
Bülent87
Active Level 7
TV
İlave televizyona yansıtma aparatı takman gerekir...Tel ile eşleştireceksin.Samsung tel genelde Samsung TV de sorunsuz yansıtır...Anycast vb.....
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
TV

Selamlar,  Telefon ve Televizyonun aynı internet ağına bağlı olduğuna emin olun. Philips marka TV'nizin smart view özelliğinin olup olmadığını sorgulayın. Farklı telefon ile bağlantı kurmayı deneyin. Bu adımlara rağmen durum devam ederse, Philips markasıyla iletişime geçerek menüsel ayarların olup olmadığını sorgulayın. 

Ssangmungdong
Active Level 3
TV
bi de şu var smartview uygulaması galaxy store da.google play de yok diye biliyorum yani kuramam galiba uygulamayı
0 Likes
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
TV

Smartview özellik olarak telefonunda var zaten bildirim panelini aşağı indir oradan görebilirsin ya da ayarlar menüsüne gir arama alanına yazarsan yine görebilirsin. Ulaşamadığın durumda uzaktan destek almanı tavsiye ederim.

Ssangmungdong
Active Level 3
TV
tv ye kuramam demek istemiştim