cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Türkçe dil ve mouse sorunu

(Topic created on: 01-30-2021 06:38 AM)
672 Views
Sari06
Beginner Level 2
Options
TV

Samsung Türkiye kullanıcısına önem vermiyor sanırım yıl olmus 2020 tv nin sesli komutunda Türkçe dil desteği nasıl olmaz tam bir fiyasko buna ek olarak lg de olduğu gibi kumandayi fare gibi kullanabilmeliydik!! hadi bu özellik yok anladık harici fare taktim aman allahim oda sadece internet tarayicisinda aktif, hayal kirikligina uğradım pisman oldum aldığıma. Umarım yeni guncellemelerle bu sorunlar ortadan kalkar. (tv 58Q60T)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Sari06,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Televizyonlarımızda sesli asistan olarak Bixby kullanılmaktadır. Bixby şuanda İngilizce kullanılmaktadır. İngilizce ile devam edilmektedir. İmleç ise sadece uygulama sağlayıcısı desteklerse kullanılabilir. Birçok uygulama sağlayıcı, sadece kumandadan işlem yapılmasını destekliyor. Belirttiğiniz konular bir sorun değildir ve güncelleme ile özellik gelmeyecektir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Tollga
Active Level 6
TV
merhaba, mouse tv ile uyumlu degildir sanirim kendi uyumlu klavye ve mouse tipi kumandaları var. turkce dil destegi derken altyazıyı mı diyorsun malesefki samsung tv lerde oyle bi sorun var bi seri de duzgun bi seri de kotu
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Sari06,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Televizyonlarımızda sesli asistan olarak Bixby kullanılmaktadır. Bixby şuanda İngilizce kullanılmaktadır. İngilizce ile devam edilmektedir. İmleç ise sadece uygulama sağlayıcısı desteklerse kullanılabilir. Birçok uygulama sağlayıcı, sadece kumandadan işlem yapılmasını destekliyor. Belirttiğiniz konular bir sorun değildir ve güncelleme ile özellik gelmeyecektir.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes