cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Smart view

(Topic created on: 01-27-2021 07:11 PM)
942 Views
electricbogie
Beginner Level 4
Options
TV

Samsung S20 Telefonum ile Smart view üzerinden Panasonic TV me bağlanamıyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
omerluna
Expert Level 5
TV
TV'nizde ekran yansıtma desteği olmayabilir yada S20 serisi Android 11 ile biraz sorunlu hale gelmişti ondan kaynaklı olabilir TV'nizin modelini öğrenip ekran yansıtma desteği olup olmadığını detaylıca araştırın eğer desteğe sahip değil ise bir miracast cihazı edinip televizyonunuza bağlayarak TV'ye ekran yansıtabilirsiniz eğer TV'niz ekran yansıtmaya sahip ise sorun telefondadır Samsung Members üzerindeki yardım al menüsünden hatayı bildirebilirsiniz ayrıca bu işlemi yaparken bir yandan Smart View verilerini silmek veya cihazı sıfırlamakta faydalı olabilir

View solution in context

4 Comments
Actixel
Active Level 10
TV
malesef android 11 ile smartview özelliği desteği sona erdi. artık sadece Samsung Televizyonlara bağlanılabilecek.
SametKAPLAN
Active Level 7
TV
Bunun için uygulamalar var. Televizyonunuza ve telefonunuza(tabletinize vs.) apowermirror yükleyebilir misiniz? Apowermirror gecikme yaşamadan görüntü aktarımı sağlar. Bilgisayarlarda telefonu USB ile bağlayarak pcden kontrol edebilirsiniz. Görüntü kalitesi belki televizyonda düşük olabilir. Teamwiever kesinlikle önermem. Gecikmesj çok fazla, görüntü kalitesi yerlerde. Filmlerde ve oyunlarda sinir olursunuz.
Solution
omerluna
Expert Level 5
TV
TV'nizde ekran yansıtma desteği olmayabilir yada S20 serisi Android 11 ile biraz sorunlu hale gelmişti ondan kaynaklı olabilir TV'nizin modelini öğrenip ekran yansıtma desteği olup olmadığını detaylıca araştırın eğer desteğe sahip değil ise bir miracast cihazı edinip televizyonunuza bağlayarak TV'ye ekran yansıtabilirsiniz eğer TV'niz ekran yansıtmaya sahip ise sorun telefondadır Samsung Members üzerindeki yardım al menüsünden hatayı bildirebilirsiniz ayrıca bu işlemi yaparken bir yandan Smart View verilerini silmek veya cihazı sıfırlamakta faydalı olabilir
Yetkin
Active Level 5
TV
google home uygulamasından girip ekran yansıtma yapabilirsiniz