cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un Tizen OS akıllı TV

(Topic created on: 06-04-2021 05:45 PM)
368 Views
RecepF
Expert Level 5
Options
TV

platformu beş yılda dev oldu

2015 yılında piyasaya sürülen Tizen OS bir dev haline geldi
Tizen işletim sistemi nedir? Açık kaynaklı bir ortamda oluşturulmuş Linux tabanlı bir işletim sistemi, yani dünyanın her yerindeki geliştiriciler ve cihaz üreticileri için mevcut.

Tizen OS tarafından desteklenen ilk Samsung akıllı TV, 2015 yılında piyasaya sürüldü ve bunu farklı segmentlerde ve fiyat noktalarında çeşitli modeller izledi. Şirket, Tizen OS tarafından desteklenen ilk yaşam tarzı televizyonunu ve The Frame için Sanat Mağazasını piyasaya sürdü.

2017 yılında

Samsung, 2015'ten 2020'ye kadar 300 milyon Tizen OS destekli TV, monitör ve tabela ürünü sattı. Geçen yıl itibarıyla 197 ülkede 190 milyondan fazla Tizen OS akıllı TV kullanıcısı vardı.

Samsung TV Plus , bu kadar çok insanın şirketin akıllı TV'lerine ve Tizen platformuna yönelmesinin nedenlerinden biri. TV Plus, tüm Samsung akıllı TV sahiplerine ücretsiz olarak sunulur ve dünya çapında 23'ten fazla ülkede 1.000'den fazla kanala erişim sağlar. Samsung Sanat Mağazası ve kullanıcı dostu Tizen OS kullanıcı arayüzü, platformun başarısına katkıda bulunan diğer iki faktördür.

Daha fazla ayrıntı için aşağıdaki Samsung bilgi grafiklerine bakın. 👇

image

image

image

2 Comments
xxxxx61
Active Level 6
TV
Ayy gidin philips tv alın 😂
Anonymous
Not applicable
TV
Sizi dinlemelimiyim diye şöyle bi düşündüm 🙂 siz Philips markadan çok memnun oldunuz sanırım .
0 Likes