cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Tv Önerisi

(Topic created on: 01-27-2025 06:21 PM)
107 Views
Reaal
Active Level 4
Options
TV

Herkese merhaba,

Mutfağımız için 32 inç 82 ekran tv alacağız.
Android tv ve smart tv hakkında araştırma yaptım,android almanın daha avantajlı olduğu yazılmış. 
Samsung'un 32 inç android tv si var mı?
Samsung monitör varmış ayaklı,onu alsak tv gibi kullanabilir miyiz google play var mı?
Benim amaçlarımdan birisi google play içeren tv olması,ve ordan da istediğim tarayıcıyı indirmek. Ve o tarayıcıyı kullanarak film vs açabilmek. Malum Samsung smart tv de google uygulamasında film dizi açmıyor ve izlemeye izin vermiyor. Kısıtlı hareket sağlıyor. Bu da dezavantaj.
Android tvlerde tarayıcıyı indirmeden,uygulamadaki kendi tarayıcısına girerek dizi film açabiliyor muyuz? Detaylı bilgi veren olursa şimdiden teşekkürler.
Tv araştırması yapıyoruz. HD çözünürlüklü ve bu dediğim şeylere sahip başka marka önerileriniz varsa o da olur.
9 Comments
Kazikate
Expert Level 3
TV
Samsung android tv yok maalesef.
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
TV
Çok uygun fiyata Android Tvbox alarak Tv'yi Android'e dönüştürebilirsiniz.
Reaal
Active Level 4
TV
Android Tv Box alınca değişen ne olacak bilgi verir misiniz? Mesela smart tv de google uygulaması var ama google play yok. Google tarayıcıya giriyorsun film dizi açmıyor.
Tv box alınca tarayıcıya girince film dizi açar mı? Veya neflix gibi uygulamalardan bahsediyorsanız onlar zaten smart tv de de var
Sisyphe
Expert Level 5
TV
Tv Android olunca ne oluyorsa, aynısı olacak.
feryatben
Active Level 6
TV
Hangi işletim sistemli televizyon alırsanız alın size iyi bir web tarayıcı performansı sunmayacaktır. Buna BOX'lar da dahil. Ancak iyi bir uygulama deneyimi yaşarsınız.
0 Likes
Reaal
Active Level 4
TV
Android tv de tarayıcı film açar mı?
0 Likes
feryatben
Active Level 6
TV
Hepsi açar. Ama bir bilgisayar performansı vermez. Uzun vade de verim alamazsınız.
Reaal
Active Level 4
TV
Smart tv mı alın demek bu?
0 Likes
feryatben
Active Level 6
TV
Samsung TV alıp bir box cihazı takmanız daha iyi olacaktır. Bir müddet sonra işletim sistemi desteği sona erecektir. O zaman az bir maliyet ile box alıp yolunuza devam edebilirsiniz. Samsung ekran kalitesi de ömürlük olacaktır.
0 Likes