cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung 55LS03B Ekran Altındaki İzler

(Topic created on: 03-11-2024 11:43 AM)
342 Views
iekanbur
Active Level 1
Options
TV

Merhabalar,

Samsung The Frame TV 55LS03B televizyonumun ekranında aşağıda paylaştığım resimlerde görüldüğü gibi, bir çok yerinde yakından bakınca gözle görülebilir izler mevcuttur. Bir çok servis kaydı oluşturdum doğru düzgün incelenmeyip ekranı silerken oluşan izler denildi. En son gelen arkadaşlar detaylı araştıracaklarını söylediler ancak onlarda net olarak bir bilgi vermediler, İzopropil Alkol almamı istediler aldım sildim ancak oda bir işe yaramadı çünkü izler dışarıdan bir iz olsa ekran açıldığında kaybolmaz ekran açıldığında izler kayboluyor kapalı iken görülebiliyor ve panel altından olduğunu düşünüyorum. Sizlerde de böyle bir problem mevcut mu inceleyip yazıma dönüş yaparsanız çok memnun olurum, ileride problem çıkarmasından tedirginim.

IMG-20240307-WA0033.jpgIMG-20240307-WA0034.jpgIMG-20240307-WA0035.jpgIMG-20240307-WA0036.jpgIMG-20240307-WA0037.jpg

8 Comments
Anonymous
Not applicable
TV
Paneli problemli gibi
0 Likes
iekanbur
Active Level 1
TV

Maalesef servisten gelen arkadaşlar bunun bir çizik olduğunu söyleyip servis kaydımı kapatıyorlar, ayrıca çizik olsa düz bir hat ile ilerler bunlar damar damar şekilde ekranıma yayılmış durumdalar.

Anonymous
Not applicable
TV
Cihazı ne zaman aldınız
0 Likes
iekanbur
Active Level 1
TV

Eylül 2022 diye hatırlıyorum düğün yapacağım için almıştım 1 yıl kullanmadık zaten hatta daha uzun süre Temmuz 2023'de kullanmaya başladık 3 4 ay sonrasında **bleep** ettim o zamandan beri bu şekilde dönüş yapılıyor.

Anonymous
Not applicable
TV
Peki ilk cihaz çalıştığın da bu sorun varmiydi ve ilk kurulumu servis mi yaptı
0 Likes
iekanbur
Active Level 1
TV

İlk kurulum servis tarafından yapıldı, görüntüde bir problem yok ama panel içinde olduğu için ilerisi için tereddüt ediyorum. 

Anonymous
Not applicable
TV
Servis ilk kurup gittiğin de varmiydi bu
0 Likes
iekanbur
Active Level 1
TV

O zaman hiç bu şekilde görmedik, zaten çok yakından baktığınızda görülebiliyor.

0 Likes