cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S Sport - Kanal Arama

(Topic created on: 05-23-2024 03:17 PM)
1262 Views
asA52s
Active Level 6
Options
TV
Yarın ve pazar günleri Euroleague maçları var ve S Sport bu maçları uydu yayınında ücretsiz yayınlayacak ancak AU7200 Tv'de manuel aramada frekans bilgilerini girmeme rağmen kanal çıkmıyor nasıl yapacağız, bir çözümü var mı? Yoksa kanal listesi silinmesi uğruna tam arama mı yapsam?
20 Comments
Anonymous
Not applicable
TV
aramayı yaparken şebeke arama network özelliğini açıp mı arama yapıyorsun Bir de kanal listeleri şifreli şifresiz vesaire olarak değişir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
TV
tam arama yapmana gerek yok kanal listesini de silmene gerek yok sadece network Search özelliğini açıp da arama yap
0 Likes
asA52s
Active Level 6
TV
Network search diye bir seçenek yok ayarlarda. Network search'tan kasıt şebeke aramayı açmaksa onu açıp da arattım ancak sonuç değişmiyor. Bir de aramayı yaparken şifresiz değil tüm kanallar olarak ayarlıyorum.
Anonymous
Not applicable
TV
hangi frekans ile ariyorsun
0 Likes
asA52s
Active Level 6
TV
Bu frekanstan. TP, MHz, H/V ve SR'yi ayarlayabiliyorum. FEC ve DVB'yi ayarlama seçeneği çıkmıyor zaten. Bir de benim uydu Turksat 42E ancak Turksat 4A ile aynıymış. file-VUxWha1yhH8uSuiPmiuFZT75_1000010914_1716408293.jpg
Anonymous
Not applicable
TV
bunu dene bide 1716469568112.jpg
0 Likes
asA52s
Active Level 6
TV
Bu da olmadı. Yardımın için sağ ol.
Anonymous
Not applicable
TV
bende de çıkmadı bu arada
sivhaba
Active Level 7
TV
Şifreli pakette bu kanallar , ararken ayarlardan şifrelileri de dahil edip aramalısınız.1716470940975.jpg