cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pişmanım

(Topic created on: 01-02-2021 09:55 PM)
667 Views
UserEdited75
Active Level 3
Options
TV

Samsung tv min başındayım ama tv keyfi yapamıyacağım. İnternetten izleyeceğim film kaç keredir donuyor. Yine masa başına geçip tabletten izleyeceğim. Satış sonrası hizmet hiç yok ki. Kayıt oluşturmama rağmen ne arayan var ne soran.

26 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
TV
bu soruları(laf atmak için değil cidden) müşteri hizmetlerine sormanız daha faydalı sadece hız yönünden ne cevap verirler bilmem ama en azından hızı hakkında bilgim var
UserEdited75
Active Level 3
TV

Ekran görüntüleri ile yarın şikayet imi oluşturuyorum. Bunu da silin. Size evet yada hayır diye cevaplayabileceğiniz bir derdimi anlatıyorum ama siliyorsunuz. İşte samsung satış sonrası hizmeti. Teşekkürler 

UserEdited75
Active Level 3
TV

Övgü veren arkadaşa teşekkür ederim. Yanlız değilim... her şey bizler için

UserEdited75
Active Level 3
TV

Moderatör seçme hakkımız var mı.. doktor seçme hakkımız var onu biliyorum. Truncu sana olan sevgimi p tesi ileteceğim. Kendini güncelleyemeyen tv ayıplı sayılıyor mu sorumu bile diğer konu ile birleştiriyorsun görülmesin diye. Tenezzül edip de yanıt verseydin. Yine de sağol. İyi ki varsın. 

UserEdited75
Active Level 3
TV

Övgüler için teşekkürler. Daha yokmu. Aktif level atla mada lütfen yadım edin. Edin ki...

UserEdited75
Active Level 3
TV

480 p de film donuyor. Denedim başka cihazda donma yok olmuyor. Tv. Bakımı menüsünü kullandım. Önbellek vs temizledim.  Çözüm önerisi olan moderatör varmı. Tercihen yeşil i isterim mümkünse. Onu çok seviyorum da. 

Yunus6611
Active Level 6
TV
Garibanın yüzü gülürmü be kardeşim. sonuna kadar haklısın