cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Q70t65 modeme bağlanma sorunu

(Topic created on: 01-01-2021 06:03 PM)
227 Views
Altan1
Beginner Level 2
Options
TV

Merhaba. Yeni aldığım son seri q70t65 tv mi dsmart tan temin ettiğim turkcell superonline internetime bağlayamıyorum. Tv smartphonumun internetine veya tüm bluetooth cihazlarıma bağlanırken modeme bağlanamıyor. Bunun yanısıra modemime de tüm cihazlar bağlanırken yeni tv im bağlanamıyor. Kabloyu modemden direk bağlasam da yine bağlanmıyor. Kablosuz ağ bağlantısı yaptığımda tv modeme bağlanmış gibi yeşil gösteriyor ama modem ile internet arası kırmızı çarpı çıkıyor. Samsung servisi arkadaşlar tv yi kurarken bazı internet sağlayıcılarında böyle sorunlar oluyor onları arayıp düzeltmelerini isteyin dediler. Bunun üzerine onları arafığımda da modeminizde sorun yok samsunga söyleyin diyorlar.. bu sorunu birkaç gündür çözemedim. Yarfım lütfen yoksa tv yi iade etmek istemiyorum.. teşekkürler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
Telefonunu modem olarak gosterip, televizyondan telefonun internetine baglanmayi deneyiniz. Eger baglanirsa televizyonda sorun yoktur. D smart ile gorusmeniz gerekir. Ama baglanmazsa televizyonun fisini cikartip 10 15 saniye bekleyiniz ardindan tekrar baglanmayi deneyiniz. Sorun devam ederse televizyonun yazilimi guncel mi kontrol edilmesi gerekiyor o da olmazsa televizyonun sifirlanmasi gerekiyor. Bu islem icin 4447711 ile iletisime gecerek destek alabilirsin.

View solution in context

0 Likes
3 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
TV
değişim talebinde bulunmayı deneyin olmazsa t.h.h ye başvurun
HaşimA22
Expert Level 5
TV
anlatımınıza göre resmen birbirine pas vermişler diğer cihazlardan bağlanmayı deneyin ağda sıkıntı yoksa televizyonda sıkıntı var demektir
0 Likes
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
Telefonunu modem olarak gosterip, televizyondan telefonun internetine baglanmayi deneyiniz. Eger baglanirsa televizyonda sorun yoktur. D smart ile gorusmeniz gerekir. Ama baglanmazsa televizyonun fisini cikartip 10 15 saniye bekleyiniz ardindan tekrar baglanmayi deneyiniz. Sorun devam ederse televizyonun yazilimi guncel mi kontrol edilmesi gerekiyor o da olmazsa televizyonun sifirlanmasi gerekiyor. Bu islem icin 4447711 ile iletisime gecerek destek alabilirsin.
0 Likes