cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Disney+

(Topic created on: 03-29-2022 02:30 PM)
2365 Views
kcokyaman
Beginner Level 2
Options
TV

Merhaba,

Disney+ uygulaması tizen tv lara ne zaman gelecek? Nasıl yükleyebiliriz?

Teşekkürler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
Bu biraz uygulama geliştiricileri ile alakalı bir konu oluyor. İlk önce uygulama firması, Türkiye'de kullanılan tizen işletim sistemine göre uygulamasını optimize etmesi ve samsunga sunmasi gerekiyor. Samsung tv apps bölümunde uygulama cikmiyorsa, başka türlü yükleyemezsin. Ara ara kontrol etmen gerekir. Alternatif olarak uygulama gelistiricilerine de bu talebini iletebilirsin.

View solution in context

6 Comments
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
Bu biraz uygulama geliştiricileri ile alakalı bir konu oluyor. İlk önce uygulama firması, Türkiye'de kullanılan tizen işletim sistemine göre uygulamasını optimize etmesi ve samsunga sunmasi gerekiyor. Samsung tv apps bölümunde uygulama cikmiyorsa, başka türlü yükleyemezsin. Ara ara kontrol etmen gerekir. Alternatif olarak uygulama gelistiricilerine de bu talebini iletebilirsin.
Alfatürk
Expert Level 5
TV
Kesinlikle katılıyorum kardeşime ,muhtemelen gelir yaa aynı exxen gibi olur
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
Disney+ henüz Türkiye'de hizmete de başlamamış.

"Disney'in Türkiye hesabından yapılan açıklamaya göre 14 Haziran 2022'den itibaren sistem Türkiye'de açılacak." Ntv böyle bir haber yapmiş.
freefire10
Active Level 1
TV
Sen kimsin
0 Likes
Furkinn
Active Level 6
TV
Para bol keyif bol demi bizde anca kuru ekmek
0 Likes
TV
Disney + Türkiyeye 14 Haziranda gelecektir Aylık fiyatı 34.90 tl Türkiyeye çıktığında uygulaması çıkar