- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar. İsmim İhsan. Size samsung için küçük benim için çıldırtan bir sorunumla alakalı yazıyorum 😊 . Kullanmakta olduğum TV modelim 43cu8500 ve Digiturk modül kullanmaktayım. (4k kanalda açık aldığım pakette) Şimdi sorunum şöyle; otomatik kanal ayarlama yaparken anten tipi seçeneğini ‘Digiturk’ olarak seçiyorum ve kanal ayarlamasını bekliyorum ve bittiğinde paylaştığım resimdeki gibi ‘alıcı-vericilerden bazıları bulunamadı’ hatası alıyorum. tamam seçeneğine basıp kapattığımda kanal listesinde ‘’26. fox, 28. tv8, 55. tv8.5, 76. fbtv, 114. bbc first, 144. al jazeera, 165. disney junior, 399. trt 4k, 400. digiturk 4k’’ kanallarının olmadığını farkettim. (benim **bleep** edemediğim bir kaç tane daha var sanırım) bir ikisi hariç çoğu kullandığım kanallar. frekanslarını öğrendim belirttiğim kanalların çoğunluk kısmı 11305 frekans değerinde yayın yaptığını öğrendim. Sanırım onunla ilgili bir problem. Durumu digiturkle paylaştığımda sorunun onlarda olmadığı öğrendim. Üstelik evde farklı marka cihazımda aynı şekilde arama yaptığımda sorunsuz şekilde tüm kanalların olduğu gördüm. (eski kullandığım farklı marka cihazdada böyle bir sorunum yoktu) Ek olarak anten tipini ‘tkgs’ olarak ayarladığımda belirttiğim kanallar geliyor ama sıraları yıllardır alışık olduğum düzenden çok farklı lütfen cevap olarak bunu söylemeyin. Bu sorun için cevabınızı bekliyorum. Eğerki yazılımsal bir sıkıntıysa ki ben öyle olduğunu düşünüyorum çünkü ne yaptım ne ettim olmadı samsung çağrı merkezi televizyonuma bağlandı oda yapamadı lütfen ilgilenir misiniz?
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 02:47 PM in
TV- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 02:53 PM in
TVsamsung bu sorunu kaldıran yazılımı halletse hiç bir sorun olmayacak aslındada iştee
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 02:58 PM in
TV
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »